• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Dua mendimin tuaj!

Albert

Anetar i ri
ANETAR ✓
LV
0

Ka 2 dite qe kam hapur nje funpage ne Tk/Tk(e hapa per gallate me thene te drejten) dhe kam marre 500 followers dhe ato vijojne te rriten. Pyetja ime eshte ,a ja vlen ta mbaj faqen apo eshte humbje kohe?! Ka ndonje benefit me rritjen e followersave&likeve?! Kush me jep nje mendim?

Ka 2 dite qe kam hapur nje funpage ne Tk/Tk(e hapa per gallate me thene te drejten) dhe kam marre 500 followers dhe ato vijojne te rriten. Pyetja ime eshte ,a ja vlen ta mbaj faqen apo eshte humbje kohe?! Ka ndonje benefit me rritjen e followersave&likeve?! Kush me jep nje mendim?

Si e ke emrin te bejme follow :p
Duhet te besh shume.
Po provoje ishalla bohesh milioner :p

Ma thuaj ne "vesh" se i ndajme bashke! Jo realisht esht "tmerr" po vershojne shikimet, liket followersat..
Mos u gëzo me 500 veta si ne ktu me 50?
Duhet të bësh shumë K?

Epo ja vlen vetem nese ke ndermend qe ta dergosh diku dhe te besh biznes ( ke nje plan dmth ) ....perndryshe humbje kohe .

Epo ja vlen vetem nese ke ndermend qe ta dergosh diku dhe te besh biznes ( ke nje plan dmth ) ....perndryshe humbje kohe .
Sot me lindi nje "ide" ,ta bej interaktive duke perfshire shqiptar kudo qe ndodhen! Sa te bej nja 10000mije followers qe me gjase per 2.jave do i bej.??

Sot me lindi nje "ide" ,ta bej interaktive duke perfshire shqiptar kudo qe ndodhen! Sa te bej nja 10000mije followers qe me gjase per 2.jave do i bej.??
Bleji me shok pyt nai cun ose goc qe jane afer ktyne bipave edhe ke follower pa fun ?? kshu kam ngju une smar vesh fare nga kto gjera. Nai lule edhe te them si ta celesh ?

Bleji me shok pyt nai cun ose goc qe jane afer ktyne bipave edhe ke follower pa fun ?? kshu kam ngju une smar vesh fare nga kto gjera. Nai lule edhe te them si ta celesh ?
Jo lale faqja do t'jet veç me shqiptar, sdua indian ne faqe.?

Back
Lartë