• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Drejtohuni me nje pytje..

Kte se dija ?
I shkreti miu do te haje edhe ai, pak miu e pak ne ?
Gjysmen Une dhe gjysmen ti gjiz i arte si flori??
Ndoshta ma thane Ngaqe nuk ha mishin! Te tjeret byrek me mish Une me gjiz!
Ne fund ju thashe he se dhe juve mish gomari Po hani?

Gjysmen Une dhe gjysmen ti gjiz i arte si flori??
Ndoshta ma thane Ngaqe nuk ha mishin! Te tjeret byrek me mish Une me gjiz!
Ne fund ju thashe he se dhe juve mish gomari Po hani?
Mire ju ke then,byreku me mish esht shum i rend, sidomos ne shqipri plot vaj e misb e qep ?
Un e bej por me fileten e pules del super, nuk ha fare mish ti??

Byrek bej une po me gjizen gati ose djath, ne fakt perziej djath te bardh e te verdh bashk. Sperdor shum gjizen ?
Kjo mami im sna e ka var me per byrek hiç, kam yhy qe i kerkoj me presh thot merr er shpia???

Back
Lartë