• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Drejtohuni me nje pytje..

I drejtohem cdo antari qe ndjehet se mund ti perkasi kjo pyetje.

Pse dhe cfar ju shtyn te keni/jeni kaq cingun per ti thene gjerat troc ne sy njeri tjetrit por duhet te perdorni thashethemet, ironin, djallzin, perqeshjen neper statuse apo tema, dhe mbi te gjitha, pse nxirni ne pah anet me negative qe mund te kete qenia njerzore?

Icik e gjate po he se nuk lodheni :p
Me leje po e jap une nje pergjigje......

Sepse vuajme nga kompleksi i inferioritetit, humbasim ne personazhin qe krijojme dhe bejme miks imagjinaren me realen!
Mllefet pastaj jane ushqimi i dites sone....e kur i fut ne bark diku diku do i permjerresh

Isha ndopak e qarte?!

I drejtohem cdo antari qe ndjehet se mund ti perkasi kjo pyetje.

Pse dhe cfar ju shtyn te keni/jeni kaq cingun per ti thene gjerat troc ne sy njeri tjetrit por duhet te perdorni thashethemet, ironin, djallzin, perqeshjen neper statuse apo tema, dhe mbi te gjitha, pse nxirni ne pah anet me negative qe mund te kete qenia njerzore?

Icik e gjate po he se nuk lodheni :p

Po ti pse nuk ua thua troc, por ben pyetjen keshtu ne menyre te gjeneralizume? :D

Po ti pse nuk ua thua troc, por ben pyetjen keshtu ne menyre te gjeneralizume? :D

Mesa di une sja kam lon mangut askujt per ti thene mendimin tim troc ene taze :) Jo te gjithe e bejne. Pastaj ti prgj pyetjes pse ben pyetje per pyetjen :p

Mesa di une sja kam lon mangut askujt per ti thene mendimin tim troc ene taze :) Jo te gjithe e bejne. Pastaj ti prgj pyetjes pse ben pyetje per pyetjen :p

Ti pergjigjem pyetjes?? Pse per mua e paske patur? :p

Ja po i pergjigjem.. Eshte thjesht loje, asgje me shume..

Ti pergjigjem pyetjes?? Pse per mua e paske patur? :p

Ja po i pergjigjem.. Eshte thjesht loje, asgje me shume..

Kur bera pyetjen nuk permenda emra, ama ne momentin qe reagon pse jo :) gjithesesi flm :)

Reagova sepse pyetja jote qe kerkonte "troçllek" un ishte troç fare, that's why..Jo qe u preka nga pyetja, edhe pse e di qe t'ka ardhur si imazh nicku im teksa e beje pyetjen :D

1 pytje per te gjith.

Cfar ju shtyn te futeni ne forum?
Cfar ju pelqen nga ky forumi?
Nese do te ishit 1 nga adminet e ketij forumi cfar do te ndalonit ne forum ?

1- Nuk e di as vet , do doja mos t’kisha hy por srri dot pa e hap ndoshta lloj fiksimi periodal
2-Te them drejten me pelqen se si njerzit kan mundesin dhe hiqen si dikush qe nuk jane por do donin te ishin , ‘realizim endrre’ le ta quajm
3-Do ndaloja , se ndaluari njerzit te caktivizonin llogarit e tyre dhe ti riaktivizonin ?

Cfare ju qeteson ne momente nervash?
Cfare ju bezdis ne qytetin ku banoni?
A do ndryshonit karakterin per shak te dashurise?

Ky dij une?

Nuk kam lagje se e dogja?

Doje te thoje ndaj byrekut po?

Back
Lartë