• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Douglas Costa me komente interesante për Ronaldon: Nuk kam parë kurrë si ai

Nete2

ⓃⒺⓉⒺⒹⓎ.ⒸⓄⓂ
ANETAR ✓
LV
0

Ylli brazilian i Juventus, Douglas Costa, duket se ka mbetur i mahnitur nga puna me njërin prej më të mirëve në histori, Cristiano Ronaldo.

Ronaldo shquhet si një prej lojtarëve më punëtor, por sipas Costa, puna nga afër me të, është shumë e vështirë dhe thuajse e pamundur për tu ndjekur.

“Është e pamundur ta ndjekësh Cristianon në stërvitje. Kur ne arrijmë, ai është aty duke u stërvitur, kur ne largohemi, ai qëndron akoma” ka thënë Costa, transmeton lajmi.net.

“Nuk kam parë kurrë ndonjë lojtar si ai” ishin fjalët e brazilianit.

Costa dhe Ronaldo kanë qenë startues në formacionin e Maurizio Sarri, duke arritur të kuptohen mjaft mirë dhe duke marr pikët maksimale për skuadrën e tyre. /Lajmi.net/

Shkruar nga: taulantg

Back
Lartë