• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Dobësi dhe tradhëti/ 10 fakte që nuk i dinit rreth shenjës së Demit

Nete2

ⓃⒺⓉⒺⒹⓎ.ⒸⓄⓂ
ANETAR ✓
LV
0

1-Demit i pëlqen të mbetet vetëm ndonjëherë.

2-Demi nuk do të flasë kurrë për gjëra personale përveçse nëse ndjehen jashtëzakonisht të qetë me ju.

3-Demi është një nga shenjat më të bazuara në zodiak, duke tërhequr njerëz që janë vazhdimisht në krizë.

4-Nëse një Dem ju lejon të hyni ne shtepine e tij, vleresojeni sepse nuk ndodh shumë shpesh.

5-Demi ka një kujtesë të fortë, kështu që mos u habitni nëse ato kujtojne diçka nga shumë kohë më parë.

6-Demi ka shumë durim dhe gjithmonë vendos një maskë duke fshehur zhgënjimin brenda, por kur fryhen, ato shpërthejnë.

7-Demi e merr kritikën shumë vështirë, sepse ata mendojnë se japin gjithçka në gjithçka që bëjnë.

8-Demi gjithmonë do të bëjë sakrifica për ata që i duan dhe do t’i mbështesin pa marrë parasysh çfarë.

9-Demi nuk e sheh kurrë tradhtinë që po vjen – kjo është dobësia e tyre.

10-Demi mund të mos ju falë kurrë nëse e prisni besimin e tyre, pa marrë parasysh sa herë ata pranojnë faljen tuaj./CNA.al

1-Demit i pëlqen të mbetet vetëm ndonjëherë.

2-Demi nuk do të flasë kurrë për gjëra personale përveçse nëse ndjehen jashtëzakonisht të qetë me ju.

3-Demi është një nga shenjat më të bazuara në zodiak, duke tërhequr njerëz që janë vazhdimisht në krizë.

4-Nëse një Dem ju lejon të hyni ne shtepine e tij, vleresojeni sepse nuk ndodh shumë shpesh.

5-Demi ka një kujtesë të fortë, kështu që mos u habitni nëse ato kujtojne diçka nga shumë kohë më parë.

6-Demi ka shumë durim dhe gjithmonë vendos një maskë duke fshehur zhgënjimin brenda, por kur fryhen, ato shpërthejnë.

7-Demi e merr kritikën shumë vështirë, sepse ata mendojnë se japin gjithçka në gjithçka që bëjnë.

8-Demi gjithmonë do të bëjë sakrifica për ata që i duan dhe do t’i mbështesin pa marrë parasysh çfarë.

9-Demi nuk e sheh kurrë tradhtinë që po vjen – kjo është dobësia e tyre.

10-Demi mund të mos ju falë kurrë nëse e prisni besimin e tyre, pa marrë parasysh sa herë ata pranojnë faljen tuaj./CNA.al
??

Back
Lartë