Un marr dy depona e tre mesulid e kalon pastaj ?Mbrohem vetë unë ?
Edhe kur kam dhimbje koke nuk marr as Tachipirina.
Dal e bëj një xhiro, dy mhb me dike në kafene....dhe kalon.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Un marr dy depona e tre mesulid e kalon pastaj ?Mbrohem vetë unë ?
Edhe kur kam dhimbje koke nuk marr as Tachipirina.
Dal e bëj një xhiro, dy mhb me dike në kafene....dhe kalon.?
Provoje një herë terapinë time ?Un marr dy depona e tre mesulid e kalon pastaj ?
Mua sme ben efekt per fat te keq ?Provoje një herë terapinë time ?
Atëherë varet me ke bën mhb në kafene ?...duhet të të tërheqë vëmendjen ? ndryshe nuk funksionon ?Mua sme ben efekt per fat te keq ?
E kam koken ne vend te keq ?
Çfar ?der sa tvin ma fusin me zorr jooo
E para apo e 2-ta?Që tani e tutje më thanë që celulari do kapë shumë më mirë...?
View attachment 109832
Dyta ?E para apo e 2-ta?
Me detyrim nuk eshte por nuk do mund te shkosh dot as ne kafe, restorant, supermarket apo te udhetosh pa qen i vaksinuar?Jo përderisa s'ësht me detyrim.
Dmth esht me detyrim?Me detyrim nuk eshte por nuk do mund te shkosh dot as ne kafe, restorant, supermarket apo te udhetosh pa qen i vaksinuar?
Sigurisht qe eshte por jo dejura. Tallje mendereje me njerzitDmth esht me detyrim?
Kur e bleu gomarin njëri, u ankua se ishte i vjetër...Dmth esht me detyrim?
Kshu thoja edhe un nuk e bej e nuk e bej, tani po mbyll takim ta bej se skam zgjidhje tjeter ?Kur e bleu gomarin njëri, u ankua se ishte i vjetër...
Tashti që e bleve, i thanë, o hyp mbi të, o merre për dore.
Kshu puna e vaksinës; o bëj vaksinën dhe do jeshë i lirë të lëvizësh, o shko e jeto në pyll me arushat.
Kjo është liria në fjalë.?
Kan gjet rast ata te tallen, as ne skemi nga te ja mbajm.Sigurisht qe eshte por jo dejura. Tallje mendereje me njerzit
Ti te pakten e kupton se si eshte reliteti por keq muhabeti me ata qe i besojn pallavrave te virusit TV dhe demokracisKur e bleu gomarin njëri, u ankua se ishte i vjetër...
Tashti që e bleve, i thanë, o hyp mbi të, o merre për dore.
Kshu puna e vaksinës; o bëj vaksinën dhe do jeshë i lirë të lëvizësh, o shko e jeto në pyll me arushat.
Kjo është liria në fjalë.?
Po kan vite qe shume njerez flasin dhe i denancojn edhe publikisht keto por fatkeqesisht keta kan pasur "mallkimin" e Kasandres dhe askush nuk u besoi. Tani qe po e han kallinin, po ia bejne "obobo ca behet keshtu...".Kan gjet rast ata te tallen, as ne skemi nga te ja mbajm.