Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ështe me detyrim tani?Nuk e di, duhet me pyetur @Rrelse -n që ishte shpuar ?
Mbare e mire e mos e merr me stres .?Nesër doza e dytë ?
Do marr Pfizer?Ështe me detyrim tani?
Vallaj pyetDo marr Pfizer?
Hahaha po të jetë për mua as që më shkon ndërmend të vaksinohem ?Mbare e mire e mos e merr me stres .?
Po kte arsye kemi te gjithe . Perso… mos i kisha smerrja dot avionin .Hahaha po të jetë për mua as që më shkon ndërmend të vaksinohem ?
Ç'ti bësh green pass ? tani e tutje as një darkë në restorant nuk e bën dot pa pasaportë Corona ?
E probleme të tjera për lëvizje jashtë shtetit ?
Kjo fraza jote e fundit ishte per vet ngushellim ??Po kte arsye kemi te gjithe . Perso… mos i kisha smerrja dot avionin .
si e ceke ti ske te drejt me hy askund .
Nga shtator ktu dhe testi do behet me lek.
e fundit Pse mos e besh ? Per tu mbrojt Eshte . ?
Qeke kunder ilaceve ne pergjithsi atehere. Normale se do vaksinen .??Mbrohem vetë unë ?
Edhe kur kam dhimbje koke nuk marr as Tachipirina.
Dal e bëj një xhiro, dy mhb me dike në kafene....dhe kalon.?
Nuk e kam kalu COVID fare. Mos bej dhe vaksinen i bie te jem ne tension non stop me zuri sot me zuri neser .Kjo fraza jote e fundit ishte per vet ngushellim ??
Te kuptoj qe ke nevoj per ngushellime ?? Shpresoj mos te ket efekte anesore ?Qeke kunder ilaceve ne pergjithsi atehere. Normale se do vaksinen .??
Nuk e kam kalu COVID fare. Mos bej dhe vaksinen i bie te jem ne tension non stop me zuri sot me zuri neser .
Me mire e bona . Fundja do e bejn tgjithe .?
Jam si kokrra molles. ?Te kuptoj qe ke nevoj per ngushellime ?? Shpresoj mos te ket efekte anesore ?
Per deri sa kaleron ashtu je ?Jam si kokrra molles. ?