Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Me i fat tmire ishalla laleDo martohesha normale,spo e gjej burrin per ta po per veten
Aminnnnn o zotttt llafi jot vesh te perendisMe i fat tmire ishalla lale![]()
Perenia ka per borxh me na prish ondrrat ne por zgjedhja qe ne bojm eshte ndore toneAminnnnn o zotttt llafi jot vesh te perendis![]()
Te vej si te vej,si ta kemi kismetPerenia ka per borxh me na prish ondrrat ne por zgjedhja qe ne bojm eshte ndore tone![]()
Sbohet fjale ne sdorezohemi kena zgjedh meTe vej si te vej,si ta kemi kismet![]()
Me mua ndryshon puna,gjyshi im thot mjer ai kush do te marri, i ligu ka fat thotSbohet fjale ne sdorezohemi kena zgjedh me
Qen te mire por qeka pune e veshtire me qen rob i mire![]()
shumica e njerezve nuk jan te lumtur , ajo qe shohim ne filma rralle ndodh , ky esht realiteti lolMe mua ndryshon puna,gjyshi im thot mjer ai kush do te marri, i ligu ka fat thot![]()
se thot kurr gjyshi ate gjo me qen me e keqja botesMe mua ndryshon puna,gjyshi im thot mjer ai kush do te marri, i ligu ka fat thot![]()
Ca lumturie me lalshumica e njerezve nuk jan te lumtur , ajo qe shohim ne filma rralle ndodh , ky esht realiteti lol
Ktu ka qen ne voice gjyshi duke me moralizuar mua si njeri dhe duke i then ktij shokut qe i vuri zjarrin shtepis me muase thot kurr gjyshi ate gjo me qen me e keqja botes![]()
ate po them qe shumica eshte iluzion lolCa lumturie me laljete qeni po bojm. Por kur e ndertojm dicka dum me qen te lumtur me jetu iqik edhe ne
max 6 muj na lejn me qen i lumtur
![]()
Gjyshi ne insta thu tiKtu ka qen ne voice gjyshi duke me moralizuar mua si njeri dhe duke i then ktij shokut qe i vuri zjarrin shtepis me mua
Ste genjej
View attachment 171160
Po skemi zgjidhje tjeter lolate po them qe shumica eshte iluzion lol