• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Djemtë pyesin....................vajzat përgjigjen.

Sex it’s still good and enjoyable though .. try it .?

It has always been, for some women like a pain relief yeah but not for me. I can wait :p
Make love, not sex ! xD

E Po nje rrug e dy pune dhe qeshe dhe zgjidhe énigmen .?

noj pyetje tjeter nashti .
A jeni ne pergjithesi ju femrat kaq te ndjeshme ndaj nje njeriu kur ndjeni diqka per te saqe per ca fjal koti inatoseni xhelozoni etj ? Tash e bej te menqurin :p

A jeni ne pergjithesi ju femrat kaq te ndjeshme ndaj nje njeriu kur ndjeni diqka per te saqe per ca fjal koti inatoseni xhelozoni etj ? Tash e bej te menqurin :p
Personalisht me pelqen te loz . Te filtroj , te hyj te bej gallat e te dal. Te mos afeksionohem pas askujt . Maxi pelqim qe mund te zgjas pak Por jo te depertoj aq thelle tek mua sa te xhelozoj apo te inatosem me te derisa tme prishi disponimin.
ka pas rast pa genjeshtra qe jam afeksionuar me dike po njehere qe ka marr fund kam kuptuar se ska qen aq e thelle sa dukej ndryshe do ishte kthyer akulli i virtualitetit . Nese Dicka virtual kalon ne real atehre dmth qe ka lind dicka . Pra deri ne ate moment un si marr seriozisht e detyrimisht skam Pse ta marr inat apo xhelozoj per dike .

uroj tkem dhen nje pergjigje te menqur dhe une :p

Personalisht me pelqen te loz . Te filtroj , te hyj te bej gallat e te dal. Te mos afeksionohem pas askujt . Maxi pelqim qe mund te zgjas pak Por jo te depertoj aq thelle tek mua sa te xhelozoj apo te inatosem me te derisa tme prishi disponimin.
ka pas rast pa genjeshtra qe jam afeksionuar me dike po njehere qe ka marr fund kam kuptuar se ska qen aq e thelle sa dukej ndryshe do ishte kthyer akulli i virtualitetit . Nese Dicka virtual kalon ne real atehre dmth qe ka lind dicka . Pra deri ne ate moment un si marr seriozisht e detyrimisht skam Pse ta marr inat apo xhelozoj per dike .

uroj tkem dhen nje pergjige te menqur dhe une :p
Ja dy pergjigje shum sakta edhe te kjarta si loti ;) ?

Po k’te e din ti mo apo ne ? ??

E c’fare paskemi kshu ?? Since u get turned on and horny ? everything is still there and pretty normal /natural . ?

U don't know the feeling we have on that moment :p

I'ts not the same, normal per juve, ama ncuk per neve, fute nkoke :p
Say yes dashnise, ama jo n'at kohe :p
There are other ways mu knaq lol

U don't know the feeling we have on that moment :p

I'ts not the same, normal per juve, ama ncuk per neve, fute nkoke :p
Say yes dashnise, ama jo n'at kohe :p
There are other ways mu knaq lol

Let’s just say that if u were my man , u would be in the dog house ?
.. but good job that u are not .???

Let’s just say that if u were my man , u would be in the dog house ?
.. but good job that u are not .???

E di se eshte ndjenje e bukur te enderrosh :p
Keep dreamin' :p

E di se eshte ndjenje e bukur te enderrosh :p
Keep dreamin' :p

This is you right now behind the screen .??

DMag.gif

Back
Lartë