Vdes me dit ??? se cka behetA ska noj pyetje me interessante a ? ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vdes me dit ??? se cka behetA ska noj pyetje me interessante a ? ?
Un se kam ber kurre po me ckam degju i tregojn njera tjetres modelin e brekve dhe ngjyren . ?Vdes me dit ??? se cka behet
Sex it’s still good and enjoyable though .. try it .?
??? ton diten skam qesh ja tash me bere me buzeqeshje haha vertet ashtu ehh ?Un se kam ber kurre po me ckam degju i tregojn njera tjetres modelin e brekve dhe ngjyren . ?
It has always been, for some women like a pain relief yeah but not for me. I can wait
Make love, not sex ! xD
E Po nje rrug e dy pune dhe qeshe dhe zgjidhe énigmen .???? ton diten skam qesh ja tash me bere me buzeqeshje haha vertet ashtu ehh ?
Cka beni kur shkoni ka dy tri femra wc ??
A jeni ne pergjithesi ju femrat kaq te ndjeshme ndaj nje njeriu kur ndjeni diqka per te saqe per ca fjal koti inatoseni xhelozoni etj ? Tash e bej te menqurinE Po nje rrug e dy pune dhe qeshe dhe zgjidhe énigmen .?
noj pyetje tjeter nashti .
3 me ni vend a lol ?? sju nzeCicin.?
3 me ni vend a lol ?? sju nze
Ski uje n'at kohe, u know thatLove with out sex eshte si saksia pa uje .??
SMH ??Na nxe me rradhe ? edhe kjo ndodh .?
Personalisht me pelqen te loz . Te filtroj , te hyj te bej gallat e te dal. Te mos afeksionohem pas askujt . Maxi pelqim qe mund te zgjas pak Por jo te depertoj aq thelle tek mua sa te xhelozoj apo te inatosem me te derisa tme prishi disponimin.A jeni ne pergjithesi ju femrat kaq te ndjeshme ndaj nje njeriu kur ndjeni diqka per te saqe per ca fjal koti inatoseni xhelozoni etj ? Tash e bej te menqurin![]()
Ja dy pergjigje shum sakta edhe te kjarta si lotiPersonalisht me pelqen te loz . Te filtroj , te hyj te bej gallat e te dal. Te mos afeksionohem pas askujt . Maxi pelqim qe mund te zgjas pak Por jo te depertoj aq thelle tek mua sa te xhelozoj apo te inatosem me te derisa tme prishi disponimin.
ka pas rast pa genjeshtra qe jam afeksionuar me dike po njehere qe ka marr fund kam kuptuar se ska qen aq e thelle sa dukej ndryshe do ishte kthyer akulli i virtualitetit . Nese Dicka virtual kalon ne real atehre dmth qe ka lind dicka . Pra deri ne ate moment un si marr seriozisht e detyrimisht skam Pse ta marr inat apo xhelozoj per dike .
uroj tkem dhen nje pergjige te menqur dhe une![]()
Ski uje n'at kohe, u know that![]()
SMH ??
Po k’te e din ti mo apo ne ? ??
E c’fare paskemi kshu ?? Since u get turned on and horny ? everything is still there and pretty normal /natural . ?
U don't know the feeling we have on that moment
I'ts not the same, normal per juve, ama ncuk per neve, fute nkoke
Say yes dashnise, ama jo n'at kohe
There are other ways mu knaq lol
Let’s just say that if u were my man , u would be in the dog house ?
.. but good job that u are not .???
E di se eshte ndjenje e bukur te enderrosh
Keep dreamin'![]()