Jo un nuk shoh per asnje e asgje. Hyj bej gallat e dal. Flasim ne tema te tjera se i humbem ngjyrat temes.Ku di une i shkreti un nuk shikoj mire ,vetem shikoj per ndonje goce, hajde ne dasem te beqareve(un I pari)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jo un nuk shoh per asnje e asgje. Hyj bej gallat e dal. Flasim ne tema te tjera se i humbem ngjyrat temes.Ku di une i shkreti un nuk shikoj mire ,vetem shikoj per ndonje goce, hajde ne dasem te beqareve(un I pari)
Mos hy nese ske hy per te dashurJo un nuk shoh per asnje e asgje. Hyj bej gallat e dal. Flasim ne tema te tjera se i humbem ngjyrat temes.
Ok vdhai do e kem parasysh heren tjeter se kte here e bera.Mos hy nese ske hy per te dashur
No problem je e falur halle peperina if you need anything call meOk vdhai do e kem parasysh heren tjeter se kte here e bera.
No non sjam e interesumé. Ti rrofsh gjithsesi.No problem je e falur if you need anything call me
?zot na ndihmoNo non sjam e interesumé. Ti rrofsh gjithsesi.
Mbare e mire shefo...lart e me lart ishallah. Mbehet qefi qe kam dhene ate kontribut qe kam mundur.Vooooooooow
@ANGELIQUE Flm per kte mesazh te bukur e Motivues:
Ne forum s'do kisha mundur vet te bej asgje po te mos kisha ne Krahet e mi ce nga dita #1
@Fiore @Juno @Alea @Claa @HIM
@Noah & @Dee
Ekipi Aktual: @Fiore @Rrelse @HERA @ABC @Luledielli @Senna te cilet kan punuar e punojne pa u lodhur fare.
Ekipi i Chaitit ne Ekzekutiv te @Raid Ne Administrim, dhe @ANGELIQUE si Foundere e dhomes #Shqiperia:
@Bluetooth @miku @LloYd_BanKs @chatcop @Misterioz @Tini @BjOnDi @Hena @EkzoTiiKee @Sole @Arina @Buna Dhe te tjeret..
Nese kam harruar dike Me falni:
Jam faleminderus e mirenjohes ndaj te gjitheve!
Big Hugs per te gjithe!
Shum e vertet, @Sara & @Mr.A & @Passion a si ka ken ai?Mbare e mire shefo...lart e me lart ishallah. Mbehet qefi qe kam dhene ate kontribut qe kam mundur.
Ps. @Sara -n ke harru ?
Kur ti vjen momenti@centos po mua kur do me besh staf mer?
Normal qe joTa bejm nje beb kacurels bashke?