• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Dita e gjykimit!

Apache

I never lose. Either I win or I learn.
Nt2 V.I.P
LV
0

Neser mbaron gjithçka,do jeni para Zotit dhe do jepni llogari.
Kush eshte gjeja per te cilen do donit tju falte me cdo kusht?
Hajdeni tani rrefehuni ?

Dil jeto ti me mostrat qe ke kriju i them zotit edhe do rrish dot pa gjynof se sidoqofte keq me qellim
Nuk bojm por eshte e pashmangshme shpesh here sepse nuk kan meshire mileti fare sdun me dit duhet me u mrojt. Mendimi im ky nbaze jetes qe kam kalu sebashke me @Dea hajde o jet hajde thuje ijer ca mke bo mrapa krahve pak ik te zoti o jet ?

Ishalla sme gjykon Zoti qe nuk ia kam dhone askujt.?. numrin e telefonit e kam fjalen. ..ndoshta nga halli ma kane lyp ?‍♀️

Me dashje skam bere asnje gjynah. pa dashje Zoti me falte ?

Dil jeto ti me mostrat qe ke kriju i them zotit edhe do rrish dot pa gjynof se sidoqofte keq me qellim
Nuk bojm por eshte e pashmangshme shpesh here sepse nuk kan meshire mileti fare sdun me dit duhet me u mrojt. Mendimi im ky nbaze jetes qe kam kalu sebashke me @Dea hajde o jet hajde thuje ijer ca mke bo mrapa krahve pak ik te zoti o jet ?

Ty asgje te keqe ste kam bere ?‍♀ te jesh i bindur ...

Per shum gjera sepse njeriu gjat jetes gabon e gabon e mbush kupen por Allahu esht fales i fal ata qe bejn mekate dhe me pas pendohen

Ku eshte udha per te vashat do i thoja ?

Ato qe rrijne e meritojne piedestale do i thoja,se nga atje ku isha s'me dhe kohe te mjaftueshme t'u jepja gjithcka.
S'po ta kerkoj si lutje,e s;po ta them si urdher,por dicka mes ketyre dyve.

Majtas eshte?
E dija!
Andej ish e zemra,,,,,,,,,dikur!

Back
Lartë