Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
PËRSHËNDETJE VIZITOR!
Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
PËRSHËNDETJE VIZITOR!
Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës.
Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.
my heart misses you being away is like fire
and the love and the passion
can't be forgotten in one day
you're my love that calls me
you're my eyes that make me asleep
how can i make your eyes sleep
while you're still in love with me
and when i hear your calm voice the tone of your voice awakens me
S’mund ta imagjinoj
Jeten time pa buzëqeshjen tënde
S’mund ta përfytyroj
Dhe një ditë pa ty nuk jam në gjendje
Je si etja për ujë
Je si gjaku që rrjedh nëpër vena
E sa më shumë, koha kalon
Unë po e kuptoj
Se ti je panorama më e bukur në botë
Remember when I was young and so were you And time stood still and love was all we knew
You were the first, so was I
We made love and then you cried Remember when
Ku po shkoni o djemt e ri.. kujt po ja Leni ket malsi..
Mos lakmoni dheun e huj mos e leni vendin tuj..ato kulla me bajrak neper shekuj te lam me gjak..
Hey, girl Is he everything you wanted in a man?
You know I gave you the world
You had me in the palm of your hand
So why your love went away
I just can't seem to understand
Thought it was me and you, baby Me and you until the end, but I guess I was wrong, uh
I ain't got no money I ain't got no car to take you on a date
I can't even buy you flowers
But together we can be the perfect soulmates Talk to me, girl
What I've felt, what I've known
Never shined through in what I've shown
Never be, never see
Won't see what might have been
What I've felt, what I've known
Never shined through in what I've shown
Never free, never me
So I dub thee "Unforgiven"
Mori molla sherbetli pse ban si kur sta ni,
ike e mete e vetme en gem,
kur te bish en toke s'ke me gjet vet,
ke me dash ske me muajt per ty skam me jani kuj,
shum shikime rradh kan shku dikush t'shave e diku shave e di ka kafshue
Mori molla sherbetli as pe shef kam ra n'dashni as pe shef syni mu tha afrohu pak du me t'pa fol nji her t'lutem me goj se dashnia nuk ashte loj po me fol se s'jam i hujt jam me gjak,
jo s'jam me uje.
Jashaa ??????
Early in the morning I still get a little bit nervous Fighting my anxiety constantly, I try to control it
Even when I know it's been forever, I can still feel the spin Hurts when I remember and I never wanna feel it again
Kjo faqe përdor cookie për të ndihmuar në personalizimin e përmbajtjes, për të përshtatur përvojën tuaj dhe për t'ju mbajtur të regjistruar nëse regjistroheni.
Duke vazhduar përdorimin e kësaj faqe, ju jeni duke pranuar përdorimin tonë të cookies.