dikush eh dikush kush si qysh tek dikush varja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
oooo stonee ku je midikush eh dikush kush si qysh tek dikush varja
lene se me ka kap covid amanoooo stonee ku je mi
Je mir?lene se me ka kap covid aman
aje mirelene se me ka kap covid aman
pas nje 4 dit me tem te mir me duket si lule tani dhe pse kam prap ?????????? ty si te kammm shpir bukurrrJe mir?
do zoti kalon flm tiaje mire
do kaloj mos u shqetesodo zoti kalon flm ti
E embla ime shpresoj te kaloj sa me lehte dhe te puthhhh shumm fort ? ? ? ?lene se me ka kap covid aman
Gz qe ndihesh me mir te shkuara ishalla te kalon shpejt dashuri te ?????pas nje 4 dit me tem te mir me duket si lule tani dhe pse kam prap ?????????? ty si te kammm shpir bukurrr
flm amin po frik eshte se sikur me te fut ne zjarr nga tem vec ish mir se nuk ndjen asnje aromedo kaloj mos u shqeteso
dhe une e kam kaluar
flmmm shpirt e unn tyyy e ate qe con ne dyqan nga trupi hahhahhah te dua shummm?????Gz qe ndihesh me mir te shkuara ishalla te kalon shpejt dashuri te ?????
amin flm zemerr tiii?????? e un tyyyE embla ime shpresoj te kaloj sa me lehte dhe te puthhhh shumm fort ? ? ? ?
rri e qet do kaloj ?flm amin po frik eshte se sikur me te fut ne zjarr nga tem vec ish mir se nuk ndjen asnje arome
Të kaluaralene se me ka kap covid aman
Askujt ??Kujt ja ngule? ?
Të kaluaralene se me ka kap covid aman
flm shpirt kete kam hall se une skam vec ket dreq me e vra mendjen por e tjera gjerat???????????????Të kaluara
Bëj kujdes për veten ????????
flm yllllll tii??????Të kaluara???