Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Psh ankesa ime eshte :Ne cfare kuptimi e ke ti shoku?!?
Ehaaaa qenkan te thella keto pune??Psh ankesa ime eshte :
Perse ne meshkujt paguajm gjithmon hotelin ???.
pse ka akoma nga ato meshkuj qe nuk u a ndrrojn bebelinen femijes se vet.
perse ka nga ato femra qe thon duhet te punoj vetem burri per te mbajtur shtepin etj.
Jo jan me te thjeshta se kaq nuk duhet me ps diferencim gjinor ?Ehaaaa qenkan te thella keto pune??
Te rrihemi thua?!??Diferenco kët tem me RinG.......Vajzat ? vs ? Djemt !
?
Duket ashtu po Jo ?Te rrihemi thua?!??
Ja mendimi im ne kte ce ke shpreh ti:Psh ankesa ime eshte :
Perse ne meshkujt paguajm gjithmon hotelin ???.
pse ka akoma nga ato meshkuj qe nuk u a ndrrojn bebelinen femijes se vet.
perse ka nga ato femra qe thon duhet te punoj vetem burri per te mbajtur shtepin etj.
Ore une thash disa doja me shume te dija ca mendojn gocat e cunat per dicka fix. Persh merakun me te madh une e kisha pse te paguajm ne meshkujt hotelin ?Ja mendimi im ne kte ce ke shpreh ti:
1) Hotelin paguajm ne per te shit pordh gjasma
2) Bebeninen nuk e nderrojme sepse gjasma lusy jemi
3) Sepse ato femra qe thon ashtu duan nje Gomar ti hip ne shpin e ti grahi nga te do ajo
4) Qysh gjen gruja e burri sillen e rrethanat ne çift
Po ta tregova pse paguajm ne o Hamshor:Ore une thash disa doja me shume te dija ca mendojn gocat e cunat per dicka fix. Persh merakun me te madh une e kisha pse te paguajm ne meshkujt hotelin ?
Ehhh vetem une nuk kam portokalle po jam me i sinqert sec duhet e ma marin per dobesi keto gocat e sotme ??Po ta tregova pse paguajm ne o Hamshor:
P.sh ti Kryehamshori i Tiranes, i ke renet mire dhe deshiron vetem ti te paguash ??
PP ??Ehhh vetem une nuk kam portokalle po jam me i sinqert sec duhet e ma marin per dobesi keto gocat e sotme ??
Pytja : ku e kishe doren tjeter nderkoh qe po shkruje me 1 dore dhe me syt gjys myll??Kte punen e hôteliit skip jam femer me namuze ska shance me mu.?
E dyta per bebelinat e para pune ka shume meshkuj qe kujdesen per femijén me dashuri njelloj si e jema. Po kur punon femra si i behet ? Lol bref
Per ceshtjen e punes sa tme japi zoti takat jn skam nevoj per leket e partnerit bej hall vête . Pra deri sot jam me kurajoze dhe me e forte se nje burre.
me gjinin e kundert duhet te lidh ndjenja , zeksi etj po jo leku. Personin qe e don de sheh si objekt!
Sdu sa jam ne teme Po restin : beni pyetje e ju pergjigjem ! ?
Me nje dore mbaj tel e me gishtin e dyte te dores Tjeter po shkruaj se jam shtrire .??Pytja : ku e kishe doren tjeter nderkoh qe po shkruje me 1 dore dhe me syt gjys myll??