Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Te ngarkojne me nje emocion te forte e te pa pershkrueshem, vepra e ketyre njerezve qe i perkasin rraces shqiptare, qe kane dhene jeten per memedhe.Nga c’do kush kam nga nje kujtim,
Por kujtimi im është ai i Babit tim te ndjer, para se te vrisej ne luften e Kosoves erdhi ne shtepi per te na pare, por me duket ishte ardhur per tu Pershendetur me ne:
Dhe nese vdes shtepin po e le plot me Luana: Loti juaj do me zgjon nga varri, andaj s’dua lot per mua sepse nese do vdesim une dhe shoket tone do vdesim si deshmor per te mbrojtur shtepit tona familjet tona dhe me te shtrejten Gjuhen tone Fejen tone dhe vendin tone ??
RrofshTe ngarkojne me nje emocion te forte e te pa pershkrueshem, vepra e ketyre njerezve qe i perkasin rraces shqiptare, qe kane dhene jeten per memedhe.
Ndonese politika e ketyre dekadave te fundit, promovon hajduterit, telenxhinjte e matrapazet, populli e vlereson aktin sublim te bijeve te vet qe dhane gjakun per nje memedhe me te begate.....
Rrespekt e perulje per gjakun e derdhur per lirine e Kosoves, prej meje.
Babai juaj eshte krenar per ju dhe vlerat tuaja!Nga c’do kush kam nga nje kujtim,
Por kujtimi im është ai i Babit tim te ndjer, para se te vrisej ne luften e Kosoves erdhi ne shtepi per te na pare, por me duket ishte ardhur per tu Pershendetur me ne:
Dhe nese vdes shtepin po e le plot me Luana: Loti juaj do me zgjon nga varri, andaj s’dua lot per mua sepse nese do vdesim une dhe shoket tone do vdesim si deshmor per te mbrojtur shtepit tona familjet tona dhe me te shtrejten Gjuhen tone Fejen tone dhe vendin tone ??
Rrofsh ??Babai juaj eshte krenar per ju dhe vlerat tuaja!
Njerez te tille sikur babai juaj, jane bekimi kombit, sepse vendosen atdheun mbi jeten e tyre.
Qofte i parajses ati juaj ???
Megjithse je pak kafsh ne pergjithsi…. kshu ?…. te kam then saher tu as un cœur en or. Babai duhet te jet krenar per ty ?Nga c’do kush kam nga nje kujtim,