• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Dhuna ndaj grave.

Shyqyr nk thua ????apo se perballon dot me ti pastaj ???

Une jam realist, i them gjerat pa dorashka. Jemi te dobet ne sex krahasuar me femrat, e pranoj qe i kam ngritur duart lart ndonjehere :p

Une jam realist, i them gjerat pa dorashka. Jemi te dobet ne sex krahasuar me femrat, e pranoj qe i kam ngritur duart lart ndonjehere :p
Hahahhahahahahahahahhahahahahahahaha me lottt hallall ??

Eshte Ofendim i madh dhe mungese respekti per femrat qe vertete abuzohen, qe ta kaloni k’te teme ne humor ( seksual ) ??

Eshte Ofendim i madh dhe mungese respekti per femrat qe vertete abuzohen, qe ta kaloni k’te teme ne humor ( seksual ) ??
Ktu jemi per qejf e per gallat zana dhe deri m sot n ket forum kane qene tema edhe me t mdhaja se kjo e jane kalu n chit chate apo n humor qoft seksual qofte dhe humor pa t keq.
Jm Femer vet dhe nrm esht dicka e keqe per ne femrat t abuzohemi por ktu jemi ne nje forum dhe si i till vjen nje pike cdo gje kalin n gallat . Mendimi im ky

Ktu jemi per qejf e per gallat zana dhe deri m sot n ket forum kane qene tema edhe me t mdhaja se kjo e jane kalu n chit chate apo n humor qoft seksual qofte dhe humor pa t keq.
Jm Femer vet dhe nrm esht dicka e keqe per ne femrat t abuzohemi por ktu jemi ne nje forum dhe si i till vjen nje pike cdo gje kalin n gallat . Mendimi im ky

C’do gje me karar... ke plot tema per humor , gallate e chit - chat.

Per mua jo ne momentin qe jemi ne nje forum ?? kto tema nk mund te diskutohen tamam se sic erdhi njeri admin e beri rremuj vjen tj e tj e tj e me rradh e nk te ngelet me diskutu
Eshte mungese respekti pra ... kaq Nuk e kupton?

Per mua jo ne momentin qe jemi ne nje forum ?? kto tema nk mund te diskutohen tamam se sic erdhi njeri admin e beri rremuj vjen tj e tj e tj e me rradh e nk te ngelet me diskutu

Moj shoqe ti Nuk qenke ne rregull... forumi Nuk eshte vetem i Joti , ke plot tema per gallate e humor .. ka edhe nga ato qe duan diskutime, kshuqe respekto temen dhe te tjeret.

Moj shoqe ti Nuk qenke ne rregull... forumi Nuk eshte vetem i Joti , ke plot tema per gallate e humor .. ka edhe nga ato qe duan diskutime, kshuqe respekto temen dhe te tjeret.
Ncuq un sjam hic n rregull. Jua kam lene juve tj te jeni ne rregull te diskutoni. Un kam hy per qejf per gallat dhe kte po bej kush ka hy me diskutu cdo lloj gjeje le ti japi. Adminat jan me fshii chit chatet nqs preken tek temat edhe nk e lejojn kte gje . Un sdua ta rrespektoj temen dhe nk i kan rrespektu ndonjher . Ndersa te tj si ka mundu rrespekti nga pinki ???

Ncuq un sjam hic n rregull. Jua kam lene juve tj te jeni ne rregull te diskutoni. Un kam hy per qejf per gallat dhe kte po bej kush ka hy me diskutu cdo lloj gjeje le ti japi. Adminat jan me fshii chit chatet nqs preken tek temat edhe nk e lejojn kte gje . Un sdua ta rrespektoj temen dhe nk i kan rrespektu ndonjher . Ndersa te tj si ka mundu rrespekti nga pinki ???

Sic duket ndake te njentat ilace me Artinen.. loool

Vere aty tek emri - psikopate, qe edhe mos te te marrim seriozisht Lool

E din si esht ajo shprehja ? Me rrufsh lesht kshu pikerisht je ti ????. Do ti ndajm ilacet dhe me ty se dhe ti sje me e manget o zemra ???
Kujdes me termat qe perdor esht e fundit here qe ta them ???
Sic duket ndake te njentat ilace me Artinen.. loool

Vere aty tek emri - psikopate, qe edhe mos te te marrim seriozisht Lool

??helbete vere hesapi duhen heq lesht ??
Nk di t kercenoj jam shm e drejtperdrejt shpirt ??

Kjo eshte replika fundit qe i jap personave si ty . Klb

Na bere nder te madh ... Leshi on fire ?. Loool

Ka edhe femra si puna e jote qe e kerkojne drurin me domosdo, per te te ardhur keq . ?

Back
Lartë