• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Dhemb me shume....

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Tradhtia e nje miku/mikeje eshte me keq se
Fundi i nje dashirie.

Fundi i nje miqesie eshte veshtire te tretet,
Ndoshta me shume se kur nje mashkull/femer te le.
Sepse nje mike eshte motra e jetes qe keni zgjedhur.

Besoj se u ka ndodhur nga pak te gjitheve,
Por kur vjen radha jote,ajo dhemb.
Madje me shume se kur perfundon nje histori dashurie.
Mikja/miku ae ju tradhton dhe ju zhgenjen,
Eshte nje dhimbje e modhe.
Sepse nje mik/mike eshte motra e jetes qe keni zgjedhur.

Dhemb e oj te dhimbtur....une e kam provuar( bej sikur e kam falur miken) por me zemer jo, marrdhenie jone tashme eshte e ftohte me ate po aq sa largesia e saj qe jeton jashte Shqiperise. Zoti me ka bekuar me nje tjeter mike , e kam mike vegjelie.....

Dhembe tradhetia e mikut/es se vertete aq sa kockat e trupit mendon se do thyhen

Back
Lartë