Por άμα kurre!Qe je aty ku sta ka prit kurre mendja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Por άμα kurre!Qe je aty ku sta ka prit kurre mendja.
Sa u tremba kur e lexova?Dhe vjen nje moment kur dashuria jetes, behet hasmi me i madh![]()
Eshte ndjenje e bukur.E mesohesh pa pranin e askujt ne jeten tende.
Pikerisht.Dhe vjen nje moment qe sdo tja dish per asgjeee
E di qe gjithmone flet drejt ti!Dhe vjen nje moment..kur mende nuk ti hane me as qente.![]()
Paskam qene me serioz para 4 vitesh. Kam rreshkit pak tani. ?E di qe gjithmone flet drejt ti!
Ti qe me solle ketu per te shkruajt aforisma mire tu ka bo??Dhe baaaaamm mbyllet dera ne forum.
Nje pauze e rene.
Kjo tregon qe Senseo ka qene motorri,e promotori i ketij mediumi.
Une mendoj per ate zhurmen baaaaaammm ka arsye te forta.
![]()
Jo, gjithmone je i vecante ne forum?Paskam qene me serioz para 4 vitesh. Kam rreshkit pak tani. ?
Pse pasioni te paska sjelle ketu ?Ti qe me solle ketu per te shkruajt aforisma mire tu ka bo??
Ke ndryshuar mendim apo jo?Është kaq e pamundur mos të t’duash Ty...
Po, kisha nje vit ne chat qe shkruja aforisma e ziheshin me mu se donin muhabet, une vec shkruja, e me thote pse nuk hyne ne forum te shkruash?Pse pasioni te paska sjelle ketu ?
Po ku e gjete ate debilin? ??Po, kisha nje vit ne chat qe shkruja aforisma e ziheshin me mu se donin muhabet, une vec shkruja, e me thote pse nuk hyne ne forum te shkruash?
Ca eshte forumi i them?
E dija grup letrar?????
Hyra dhe dola se sboja haber.
Pastaj hyra prap qofte e mallkume ajo dit dhe shif e shkruaj????
Ne chat pra, kisha nji vit dhe hyja shkruja aforisma?Po ku e gjete ate debilin? ??
Booo, me pasionin e gjeti te te perplaste jeta virtuale ???Ne chat pra, kisha nji vit dhe hyja shkruja aforisma?
Te ben jeta ta kuptosh, pasi lodhesh se luftuari!Kur e kupton qe nuk mund ta sfidosh jeten....
Mungon shume.…. i thua mirë se erdhe ditës së re!
Shume e vertete zemerushe ?Kur deshiron qe cdo gje te mbaroj.
Mire bereTe mos besh ze,te ikesh ne heshtje