• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Dhe vjen një moment...

Motra ime kshu e nisi si ty shpirt po tani u be e varur nga ai. Mbi dy paketa pi..
O leje i them ose rralloje se j shkatarrove.
Me mire rri pa buk sa pa cigare thot ?
Un e kam rrallu goxha po se heq dot njehere per njehere .
Puc ♥️

Paska drit tuneli me i llaf .
do mundohem dhe un ..

??
Jo o zmr se kam 1 muj qe skm pi se pi me e lash tdashurin e lash edhe cigaren mbas atij ahahahhaha se pi me se kur je singell je rehat ?ske stres

Jo o zmr se kam 1 muj qe skm pi se pi me e lash tdashurin e lash edhe cigaren mbas atij ahahahhaha se pi me se kur je singell je rehat ?ske stres
Ne hall qenke ti

Mire ja ke bo . Merzitet nje shpirt si ty?
Ne te semes shkoft ai me gjithe duhan ??♥️

E kall nje kubana se me nervozoj @Senna e pi se pi e pi e kam lan sekam lan

Attachments

• 20210709_144325.jpg
    20210709_144325.jpg
    3.3 MB · Shikuar: 1
Dhe vjen nje moment qe lenc nam o zot ?‍♀️?‍♀️?

Qe disa gjera i shikone me paster kur je large se sa kur je brenda tyre

Back
Lartë