• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Demonët mbrenda ndesh.

Zeus

Anetar i ri
ANETAR ✓
LV
0

Unë i kam ushqyer demonët e mi me pranim dhe dëgjim.
I bëra të ulen përreth meje, duke i thirrur ata në emër.
Që atëherë nuk më frikësojnë më, dhe më janë bërë aleatë të fuqishëm.
IMG_20210708_160135.jpg
Ata kishin shumë emra:
Shantazhe, zemërim, padukshmëri, pamjaftueshmëri, faj, plagë dashurie, dhimbje, humbjeje, frikë ...
Për sa kohë që i luftova ose i injorova ata gllabëruan jetën dhe marrëdhëniet e mia.
Ata duhet të përqafohen ... vetëm në këtë mënyrë ata do të hapin dyert e rilindjes.

Secili prej tyre ka një histori për të treguar, dëgjojeni atë.
Demonët janë si dragoit, ata duhet të qetësohen, nuk duhet të vriten.

Une i lë të gjitha në dorë të Zotit.
Jo se përtoj!
Por, punet e Zotit nuk mund ti bej askush me mire se vete Zoti.
Shpesh e them " Zot me udhezo"

original (2).gif
Sot duhet te jesh nje djall me pamje engjelli qe te arrish te korresh sukses...
Ndryshe e peson rende.

Une jam engjell ne pamje engjell ne shpirt se di a keni pa nai engjell me nerva do ishte me mire mos ta shikoni se djalli ose demoni ose shkurt Moni iken me vrap ?

Back
Lartë