• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

dashuria

Normale, une pajtohem me kete. Por, nuk jane ndjenjat, merzia, halli, dhe ngarkesa apo hutia si tani kur je e shendoshe si neser kur digjesh. Une vleresoj ne max dhe respektoje kush ben nje sakrifice te tille, por per vete, Zot mos na sprovo me dicka qe smund ta bartim.
I qarte por njeriu mendoj un duhet ta kalisi trurin dhe me mendime te tilla duke qen se kurre nuk kemi djeni per cka do na sjelli e nesermja,duhet mes endrrave tona per te pasur suksese te aktivizojm edhe ndjenjen e humanizmit apo dashuris do doja ta quaja me sakte.
?

I qarte por njeriu mendoj un duhet ta kalisi trurin dhe me mendime te tilla duke qen se kurre nuk kemi djeni per cka do na sjelli e nesermja,duhet mes endrrave tona per te pasur suksese te aktivizojm edhe ndjenjen e humanizmit apo dashuris do doja ta quaja me sakte.
?

Fakti se ti nuk je e sigurt cka do te vendosesh 100% neser pasneser per nje gje, nuk te ben me pak human se une nese them sigurt diqka se do ta beje keshtu.

Thash edhe me heret ne nje postim. Ndermjet asaj "Ia kisha bere" dhe asaj "Ia kam bere", eshte sikur nata me dite.

Fakti se ti nuk je e sigurt cka do te vendosesh 100% neser pasneser per nje gje, nuk te ben me pak human se une nese them sigurt diqka se do ta beje keshtu.

Thash edhe me heret ne nje postim. Ndermjet asaj "Ia kisha bere" dhe asaj "Ia kam bere", eshte sikur nata me dite.
Ok

Ahhh si qenka dashnia ....sigurisht se do qëndroja me të ësht sprov e Zotit nëse ndodh !

Back
Lartë