• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Dashuri ne distance

Nuk ka dashuri në distanc, në distanc jan vetm trupat nëse mund ta them kështu, pamvarsisht distancës sado km apo ku dij unë të jetë, ai ose ajo asht pran teje gjdo sekond minut, orë, e mban nê zemrën dhe shpirtin tënd, nuk ka distanc nê dashuri, sigurisht qê mund të jetë pjesa e mallit e bën pak tê vêshtir por gjithmonê dashurit e vêrteta triomfojnê sado vêshtir tê jetê, sepse jeni njê nê gjdo gjê pasyra e njëri tjetrit ☺?

Nuk ka dashuri në distanc, në distanc jan vetm trupat nëse mund ta them kështu, pamvarsisht distancës sado km apo ku dij unë të jetë, ai ose ajo asht pran teje gjdo sekond minut, orë, e mban nê zemrën dhe shpirtin tënd, nuk ka distanc nê dashuri, sigurisht qê mund të jetë pjesa e mallit e bën pak tê vêshtir por gjithmonê dashurit e vêrteta triomfojnê sado vêshtir tê jetê, sepse jeni njê nê gjdo gjê pasyra e njëri tjetrit ☺?
Kjo eshte neper filma hahah

Si ato gocat e vogla ke shkruajtur por gjithesesi me pelqen fakti qe mendon keshtu se na ben te mendojm qe ka ende vajzat te mira.

Si ato gocat e vogla ke shkruajtur por gjithesesi me pelqen fakti qe mendon keshtu se na ben te mendojm qe ka ende vajzat te mira.
Faleminderit shumê ??
Me vërtet kshu e shikoj unë, okay e dijj se ashtt shumê por shumê e vështir por ka dashuri dhe besnikri nê tê tilla lidhje, dhe kur njê sms nga personi i zmr tê mbush diten dhe shpirtin me ngrohtêsi , dhe numëron orêt dhe sa koh do që të shkruaj, pamvarisht see asht pak e vêshtir por aspak e pamundur, mjafton të jemi tê sinqert nê gjdo gja që bajm dhe themi ☺nejse se u zgjataa si gjithmonê ?

Back
Lartë