• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Dashuri me paramendim

Pelqim mbase po dashuri se besoj ...por mund kthehet ne dashuri nese duan te njihen jashte chati

Gjithsesi shumica e rasteve jane zhgenjim total :p

Gjithee kto vite nchat dhe akoma skam degju pr naj dashuri live te chatisteve pervech se me germa:pLool:D

Me germa e ke degju apo e ke praktiku? :p

Ti Fol per vete pizeveng mua me kane dale te gjitha te mira :d :d :p

Jo mor une me te degjuar e kam, se s'kam taku ndonjeren dhe s'kam ndermend ta takoj. Kshu muhabeti :p

@Sara kur thua dashuri ne chat i bie qe personin ta njohesh ne nje mardhenie dhe me tej se vetem shkronjat. Sepse nchat thjesht mund te fiksohesh ose afeksionohesh nga dikush asgje me teper , esht trupi ai qe e ben njeriun te perjetoj ndjenjat e kshu te lindi dhe ajo dashurija pa ket lloj kontakti smundesh te dashurosh

Edhe mund te linde pelqimi/fiksimi e me pas te kaloj ne dicka tjeter.
Por nuk zgjasin shume edhe nese njiheni live.
Perfundoni ne ndarje.

Back
Lartë