• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Dashuri me paramendim

Sa per temen, ketu njerzit, shahen, urrehen, puthen, cirren, duhen, bejne kekth, bejne diversion, e ku di une sa e sa te tjera, por vetem dashuri ncuq ka.:p

Sa per temen, ketu njerzit, shahen, urrehen, puthen, cirren, duhen, bejne kekth, bejne diversion, e ku di une sa e sa te tjera, por vetem dashuri ncuq ka.:p
Jo mo jo..:p

Po ngaqe me eshte mesu dora me shkresaa po kerkoja nr e protokollit e vulen!
Ta lija gati per firme ty neser:p kur te vesh ne zyre:p

Po ngaqe me eshte mesu dora me shkresaa po kerkoja nr e protokollit e vulen!
Ta lija gati per firme ty neser:p kur te vesh ne zyre:p
Mos fol me kode se na tremb keto mikeshat e reja, se nuk jane te sigurta ne kane bere mire a keq qe jane ketu.

Mos fol me kode se na tremb keto mikeshat e reja, se nuk jane te sigurta ne kane bere mire a keq qe jane ketu.
Ehem!
Nuk ofroj konsulence free:p

Mirmengjes thuhet per diten e re apo jo?!

Ne 12:17 te dites se sotme te kishte rene ne mend per shefin dhe nuk lexova ndonje mirmengjes aty une?! :p
Mire takohena te protokolli te kame lene ca shkresaa:p

Back
Lartë