• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Dashnori e pëson keq

Mmogli

Anetar i ri
ANETAR ✓
LV
0

Dashnori e pëson keq gjatë arratisjes, bie nga kati katërt - xhirohet nga kalimtari
Video e një burri nudo duke dalë nga dritarja e një banese është bërë virale në mediat sociale.
Raportohet se ai kishte shkuar për të vizituar të dashurën, por në shtëpi ishte kthyer burri i saj.

Ndaj zgjidhja e vetme për të ishte të dilte nga dritarja e pallatit, duke krijuar një skenë si nëpër filma.

Burri shihet tërësisht i zhveshur duke zbritur nëpër parvazet e dritares por për një moment i shkëputen duart dhe bie.

Shyqyr qe e ka ne kat te par se kush do thynte kemben ???

Haha

I shef kembet e tua qe i ke si shishe birre?

Mos flasim per surratin pastaj.. Ishalla nuk e ke vrar ate pelen qe te ra shqelm turinjve :lolx::lolx:

Dashnori e pëson keq gjatë arratisjes, bie nga kati katërt - xhirohet nga kalimtari
Video e një burri nudo duke dalë nga dritarja e një banese është bërë virale në mediat sociale.
Raportohet se ai kishte shkuar për të vizituar të dashurën, por në shtëpi ishte kthyer burri i saj.

Ndaj zgjidhja e vetme për të ishte të dilte nga dritarja e pallatit, duke krijuar një skenë si nëpër filma.

Burri shihet tërësisht i zhveshur duke zbritur nëpër parvazet e dritares por për një moment i shkëputen duart dhe bie.

@MrCool ja kshu do te te gjeje.
:lolx::lolx::lolx::lolx::lolx::lolx::lolx::lolx::lolx::lolx::lolx::lolx:

Haha

I shef kembet e tua qe i ke si shishe birre?

Mos flasim per surratin pastaj.. Ishalla nuk e ke vrar ate pelen qe te ra shqelm turinjve :lolx::lolx:

Hahahahahahahahahs ti i ke si shkop looool si kemb zhabe ????
O MrBean mos shif foto te modifikume se bash per suratin kam mar gjithmon Komplimenta
Pastaj kam nxjer x foto kshu qe don‘t Worry
ato qe i bon xhaja Elis si lugat mos i beso ???????

Hahahahahahahahahs ti i ke si shkop looool si kemb zhabe ????
O MrBean mos shif foto te modifikume se bash per suratin kam mar gjithmon Komplimenta
Pastaj kam nxjer x foto kshu qe don‘t Worry
ato qe i bon xhaja Elis si lugat mos i beso ???????

O ti skizofrenia dhe jeta.. Sa do qe mundohem mos te te perplas gjerat surratit, ty s'te rrihet dot pa u kruajtur.. Me dhimbsesh kur shoh se si te kane katandisur, por ne fund fare, ti e meriton.

Sa per kembet e mia, trust me qe i kom me sexy se tuat edhe pse jom mashull...Dukesh qe je nje Midlf (jo milf) e lodhur fizikisht dhe psiqikisht.. Dhe nese te kane bere ndonje kompliment, me beso qe e kane bere nga keqardhja...

Hajt shnet tashi, se boll vemendje te dhash.

Bobobo Imagjino me te ofendu nje mize si @MrBean hahahahahwhqhaöqgahagsfs kte qe e thua mesiguri flet nga eksperienca sa per mua zemra per shume gjera jam shume shkalle me larte se ti!
Vec se une qe nuk dukem si milfse fare por dukem sikur jam 18 vjece, ik aty shemtaraqe shko ha buke o mashkull 25 kg loooool

Hidhe i selfie deshmo bugurin tende o milfs me kollare e me kostum ??????

??

Back
Lartë