• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Dalin 8 fletë votimi tepër në njësinë 2 Tiranë, kryetari i KZAZ: Do ta zgjidhë KQZ

Vinjol

Larguar...... ne nji tjeter..... Dimension.......
ANETAR ✓
LV
0

Njësia e dytë më e madhe në Tiranë KZAZ nr.32 në njësinë 2 ka përfunduar procesin e numërimit të votave për 88 kuti, dhe deri tani kryeson PS me 17.169 vota, PD 14.177, LSI 2015 dhe PSD 840 vota.

Rezultati i kutisë së fundit nuk është pasqyruar ende për shkak të një problemi pasi janë gjetur 8 fletë më shumë në kuti.

Kryetari i kësaj KZAZ thotë :" Procesi i numërimit u mbyll përsa i përket subjekteve partiake rreth orës 14:00. Kutia e fundit pati një mosrakordim prej 8 votash, pasi u administrua dhe materialet zgjedhore dolëm në përfundimin se kishte dhe një mospërputhje të procesverbalit që na kishte dërguar KQZ. Pjesa e problematikës ka vazhduar zinxhir, derisa na u pasqyrua ne këtu. Ne e kemi mbyllur si proces, e kemi hedhur në sistem, ndërsa për këtë situatë i mbetet KQZ që ta administrojë si problem. Kjo është procedurë e KQZ."

@Ai_Tipi si i thu ksaj ti vllai
votojne pershembull 100 vete
e dalin 108 flete !!!!

Saliu e ka fajin se ska mundesi tjeter njeri

Njësia e dytë më e madhe në Tiranë KZAZ nr.32 në njësinë 2 ka përfunduar procesin e numërimit të votave për 88 kuti, dhe deri tani kryeson PS me 17.169 vota, PD 14.177, LSI 2015 dhe PSD 840 vota.

Rezultati i kutisë së fundit nuk është pasqyruar ende për shkak të një problemi pasi janë gjetur 8 fletë më shumë në kuti.

Kryetari i kësaj KZAZ thotë :" Procesi i numërimit u mbyll përsa i përket subjekteve partiake rreth orës 14:00. Kutia e fundit pati një mosrakordim prej 8 votash, pasi u administrua dhe materialet zgjedhore dolëm në përfundimin se kishte dhe një mospërputhje të procesverbalit që na kishte dërguar KQZ. Pjesa e problematikës ka vazhduar zinxhir, derisa na u pasqyrua ne këtu. Ne e kemi mbyllur si proces, e kemi hedhur në sistem, ndërsa për këtë situatë i mbetet KQZ që ta administrojë si problem. Kjo është procedurë e KQZ."

@Ai_Tipi si i thu ksaj ti vllai
votojne pershembull 100 vete
e dalin 108 flete !!!!

Saliu e ka fajin se ska mundesi tjeter njeri
Ku bojn gabime ato o vlla nuk lejn prova po mos ngjo budalliqet e tv un kam koh qe nuk shof ose kuklla gjo tjeter ska sepse jan rrena vedha ?

Back
Lartë