• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Crush-i ose fiksimi juaj i pare ?

Hmmmm ne fakt per te kujtuar fiksimin tim te pare sme duhet te shfletoj shume ne memorien time...
eshte akoma shume e gjalle,diku aty nder "filet" e para qe i kam bere "save" ne trurin tim.Ishte klase e 6 apo e 7 kur e vura re per here te pare,sy jeshile, floket ngjyre gruri e celet,me bukurine e Helenes se Trojes.Madje dhe emrin e kishte shume intrigues dhe seksi marre nga librat e Homerit.Ishte personazh vip ne shkolle,kishte ze dhe kendonte ne festat e shkolles(tipi festat e flamurit).Kenga e saj e preferuar? "My heart will go on" e Celine Dion.Dhe un qe "bija ne dashuri" me te sa here e degjoja tek kendonte ate kenge ??
Vetem mbas 10-12 vitesh arrita ti flisja per here te pare.Pjesa me e bukur?
Me mbante mend ?
O me?

E kam harruar ndjenjen e pare platonike pasi as e takova kurre, vetem me shikime kuptohej.
Pastaj iku ne Amerike dhe that's it.
Sme ka interesuar kurre as ta kujtoj.

Por gjithsesi kam nje ndjenje ne shpirt qe e ruaj te paster si loti ne shpirt, e sa here ndjej mall meditoj me zemren dhe ndjehem e lumtur qe e ruaj ate ndjenje per dike te vetem ne jeten time, e se nderroj as me dy jet?

Pelqimi i pare ka qene profesori i kursit baletit ska qen fare fare adoleshence kam qene ne klas te 5 mos gaboj aty kam pelqy nje person shum dhe kisha shume deshire te shkoja nkurs vec te shifja ate qe ishte nja 19 vjec? un rruspia e pelqeja
Ndersa fiksim i pare ose crush mund ta quaj ka qene nklas t6 dhe ka zgjat deri nvit te 3 gjimnaz dhe te dy kishim te njejten ndjenje po un kisha frike se lidhja me ate do me demtonte dhe pas vitit 3 u larguam ai jasht un ktej dhe pas shum vitesh qe e kemi pa njeri tjetrin njisoj sillemi e njejta ndjesi??

Back
Lartë