Jo çne? ku han 2 hajn dhe 3??? dhe pushimet e 3 _ ta i paguan ti?A te vi edhe une , apo behemi shume?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jo çne? ku han 2 hajn dhe 3??? dhe pushimet e 3 _ ta i paguan ti?A te vi edhe une , apo behemi shume?
Çna i kujton aranxhatat tani?? ishin bio ato? ktë her i paguan ti? herën tjetër ,unë????
Ca te paguaj kot une, kjo @Martina s po ma var fare ?Jo çne? ku han 2 hajn dhe 3??? dhe pushimet e 3 _ ta i paguan ti?
E mir o mir ???????? Do kënaqemi mi ,se vej në dyshim?????Me deshire pse jo, te kenaqemi te mos harrojme se dhe ne jemi bio ?
Ta var sta var, bëj detyrën si qytetar i mir që je ?????Ca te paguaj kot une, kjo @Martina s po ma var fare ?
Se mos kerkove ndihme ti ?Me pushime jam faturat vazhdoj ti paguaj vet?
hiMe deshire pse jo, te kenaqemi te mos harrojme se dhe ne jemi bio ?
Shpirti ,me pushime ti ?? si the motrës fare ? ku ma le çelësin e shpis,se më le jasht ?Me pushime jam faturat vazhdoj ti paguaj vet?
Dale te vij vera bejmeShpirti ,me pushime ti ?? si the motrës fare ? ku ma le çelësin e shpis,se më le jasht ?
E mirë se dhe 3 muaj na vjen ? ku me ,se jan një tuf vazosh ??Dale te vij vera bejme
Pushime te nxehta?
Celsin ne ballkon poshte vazos?
Po më fton indirekt??Edhe une vete i paguaj ?
Nese paguan gjithsecili te vetat ... pse jo ?Po më fton indirekt??
Po moj.Ne bora-bora @Rrelse ke nderin ta paguash faturen. ??