• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çmenduria me e madhe qe keni bere (pa e shfrenuar fantazine)...

cmenduria e radhes qe do bej do dal me ate cunin qe i thash shko ke shoqja ime edhe do i shpalle dashurine....,po patet naj poezi naj gje me shenoni ?‍♀️

Te punosh ne nje zyre permbarimore ne Shqiperi, sidomos kur je femer mendoj se eshte çmenduri e mirfillte...Dmth per 3 vite kam qene atje ku kerciste shkopi gomes..druri...kam pasuruar fjalorin e piset me fjale qe nuk i kisha degjuar me pare...me jane bere veshet daulle duke degjuar fjaline "osht e imja kjo oj goc ska gjykate qe ma merr mu"...ose "u bo ftyra jote me ardh me prek pronen mu"..e gjera te tilla...derisa une e lashe per nje jete me te mire ?

Te punosh ne nje zyre permbarimore ne Shqiperi, sidomos kur je femer mendoj se eshte çmenduri e mirfillte...Dmth per 3 vite kam qene atje ku kerciste shkopi gomes..druri...kam pasuruar fjalorin e piset me fjale qe nuk i kisha degjuar me pare...me jane bere veshet daulle duke degjuar fjaline "osht e imja kjo oj goc ska gjykate qe ma merr mu"...ose "u bo ftyra jote me ardh me prek pronen mu"..e gjera te tilla...derisa une e lashe per nje jete me te mire ?

atje qenka si ne indi moj moter ????

Kom qen tu ik per kruj para ca vitesh per punt e mia dhe kisha njonen nmakin qe po mprovokonte
I thash rri mir se do t ..
Snalote vazhdonte me tveten
Gjej i rronx ene e kaloj sedilje mrapa
Masi u djersit u lag u shkri
Tha
Waaaaa me ashtuqe me verte i cmendur

Kom qen tu ik per kruj para ca vitesh per punt e mia dhe kisha njonen nmakin qe po mprovokonte
Tha
Ja te kishte pas Hiv Aids ajo?????...mos e jep veten kaq kollaj here tjeter..je burre a sje burre?

Ishte shaka...pse duhet ti merrni kaq personale gjerat , kaq agresive. Gjithsesi ndjese e nuk te cek me ketu ?
Pa merak nuk mora asgje personale
Problemi esht se un jam shum realist ndaj i duket tgjithve si agresivitet

Pa merak nuk mora asgje personale
Problemi esht se un jam shum realist ndaj i duket tgjithve si agresivitet
Realizmin perdore ne gjera serioze..shakate sdo kishin kuptim nese do i shkrinim persiper doza realiteti..gjithsesi e thashe edhe e perseris ndjese...

Tha
Pordha madhe i gris breket dhe se i ke firmato ??

P.s shapka

Tezja thuaj se skam dhe do mpelqete me pas se kom nigju qe tezet tmajn me tmira

Back
Lartë