Javen tjeter do vi vete te kerkoj doren ?martohemi ????????????????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Javen tjeter do vi vete te kerkoj doren ?martohemi ????????????????
ta mbaj cu doren??????????Javen tjeter do vi vete te kerkoj doren ?
Mas iftari i kisha kallzu diqka nvesh ?Do agjeronim bashke ne 30 ditet e Ramazanit ?
Eh cme doli nami kot??Do benim thashetheme per forumistet
Hahahahhaha Jo bash kot jo hahahahEh cme doli nami kot??
Ne fakt une i bej per shaka aspak per tju merzitur,shpresoj mos te me keni keqkuptuar ndonjeher me shakat e mija por jan thjesht me kaluar bukur dhe jo seriozisht??Hahahahhaha Jo bash kot jo hahahah
Jo jo veq vazhdo keshtu se un ta pash hajrin ????????Ne fakt une i bej per shaka aspak per tju merzitur,shpresoj mos te me keni keqkuptuar ndonjeher me shakat e mija por jan thjesht me kaluar bukur dhe jo seriozisht??
Me fal se sju kuptova,nese ju kam merzitur me shakat e mija ju lutem me thoni sdua te behem e bezdisur dhe ju kerkoj ndjes?Jo jo veq vazhdo keshtu se un ta pash hajrin ????????
Hiq sme ke merzitur perkundrazi me fal pozitivitet dhe hare ?Me fal se sju kuptova,nese ju kam merzitur me shakat e mija ju lutem me thoni sdua te behem e bezdisur dhe ju kerkoj ndjes?
E njejta gje dhe une prndj une bej shaka me ata njerz qe duket qe e kptjn?Hiq sme ke merzitur perkundrazi me fal pozitivitet dhe hare ?![]()
Pse mo 356 dite paska muaj ?Skisha dal prej dhome 24 or ne dit 7a dit ne jav 356 dit ne muaj
Gabim ne vitPse mo 356 dite paska muaj ?