• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cilt jane prapesite qe keni bere ne femijerine tuaj ?

Nuk po e gjej dot temen qe flet per gjerat me te cmendura qe keni bere ne jeten tuaj,por po e shkruaj ktu.
Kte budallik e kam bere kur isha ne vit te 2 ne gjimnaz.
Ne klase kisha nje vajz qe deshironte te behej e famshme dhe me lek.
Kishte degjuar per njerezit qe i shesin shpirtin djallit,e ajo po na pyeste ne.
Une ne shaka e siper po i shpjegoja proceduren,por ajo e kishte marre seriozisht.
"Merr nje qiri dhe nga ora 3 e mengjesit dil para pasqyres,pasi ne ate ore demonet e vet Djalli eshte me i fuqishem.Mos ki frike,dhe fillo e lutu.O Djall o imzot dil perpara ketij njeriu te mjere.O i madherishem,a kam nderin te te shoh.Por duhet ta kesh shpirtin e paster,e truri ne gjendje te qete".
Te nesermen vjen tek shkolla e me thote;-"Mire qe djalli nuk u shfaq,por me bertiten e prinderit se me moren per te cmendur".
Un mezi mbaja te qeshuren,e i thoja qe duhej ta beje 1 jave rresht kte procedure.
:lolx:?:lolx:
Nuk besoj se ka me FEMRA psikopate e te cmendura si une:D:):).

Un kam pafund histori se kam qen femije shum i prap por sjan tgjitha aq fun . Po do tregoj nje histori qe shoket e femijerise akoma tallen me mua kur e kujtojm.Ne shkoll fillore toto na ra n dashuri me msusen kujdestare edhe si fmi i fiksum e vendosa nje dite qe do ta merrja per grua .U detyrova ja tregova histrorin mamit qe ti merrja lek per lule (ishin te nevojshme per propozim. Bleva lulet edhe shkova n shkoll , Vjen ajo msusja shkret n klas ,ulet dhe un qe i shkoj serjoz i jap lulet e i them Do martohemi bashk,aty kerrcet nje e qeshur nga gjith klasa edhe un qe u bera spec edhe sme shkohej mr n shkoll ? po prap e kalova leht ate thyrjen e zemres mvje inat vec me mamin qe sme ndaloi ta beja budallikun ?
E ke srz ty apo tallesh ????????

S'kam qene femije i prapte.
Te prapten femije behen me inteligjente ne jete (thote studimi)edhe personalisht e besoj kete gje. :)

Mbaj mend qe nga klasa e 5 apo e 6 na kish ardhur nje mesuese e muzikes,e sapo perfunduar shkollen,nga ato( vajzat e hijshme,elegante,me nje stil te folure karakteristike te embel,me finese per zili) e cila zevendesoi mesuesen tone pasi ish me leje shtatzanie. :)

Nje shok klase kish gjetur nje pale letra bixhozi me foto erotike ,edhe nisi te na i tregoje.

U mblodhen disa djem e plasi historia me te qeshura sa terhoqi vemendjen e mesueses qe ish me ne jashte ambientit te shkolles,edhe rrinte me vajzat.

I mblodhi te gjithe,edhe kerkoi shkakun e arsyen,edhe me kembenguljen e saj e gjeti persene.

U foli te gjitheve ne prani,edhe kercenoi se do i dergonte ne drejtori,pasi letrat na i dogji direkt pasi hapi vetem njeren nga ato.

Mua me ftoi vetem ne klase,edhe duke me nis biseden ,edhe shprehu keqardhjen time qe isha pjese e asaj vorbulle,edhe s'kisha hapesire as te justifikohesha,por nga zhgenjimi i saj mu ngulfit nje e te nxjerrit lot pa prish fytyren.
Cuditerisht nisi te qante e ajo,duke me thene se isha depulesa e saj nga djemte.

Fale fb u gjetem,edhe kontaktojme vazhdimisht ,e nder bisedat e para qe kontaktuam ma permendi ate rast. :D

ZviQrByEJC5rNzVQv5rIY9kcxeyLZgfXLK1YwwxrN8of56M1wlAB14EGDXEx84lk22So6M_a1yfwcPAOdHRj1Obiqg

rrastyqt jan kane “prapsia” jeme! Lol ?
Çarje kokash , thymje xhamash , Vrasje zogjsh e kercnime pulash ?

Sme kujtohet dhe aq mire mu po ne moshen 3 vjecare deri ne 4 sa fillonte qe ngrofte koha un doja t rrija pa breke.. dhe po tmi vishnin un qaja aq saqe ngelja pa frym ?

Sme kujtohet dhe aq mire mu po ne moshen 3 vjecare deri ne 4 sa fillonte qe ngrofte koha un doja t rrija pa breke.. dhe po tmi vishnin un qaja aq saqe ngelja pa frym ?
Definitivisht
je nga ata nicknamet me te poshter ne forum ?
Mos qofsh

hahahahahahahahaha
hahahahahahahahaha

Definitivisht
je nga ata nicknamet me te poshter ne forum ?
Mos qofsh

hahahahahahahahaha
hahahahahahahahaha
Dhe per me teper ne moshen 11 ose 12 vjec ka pas dhone ate Wrestling dhe un jam hedh nga 1 lartesi duke u zon me 1 shok dhe thyva doren dhe nxorra komen venit ??

Veç kam vjedh ca kajsi
Kaq?

Kam disa qe i kujtojm sa here kur mlidhemi nlagje. 5 vjec mcon plaku te rtsh u bonte emison me gjeagjeza gjyshi i thonte mos mer se do na flliqi ? nejse ika une edhe lagja tu mpa mu se kisha dal ntelevizor, mvje rradha me thon une gjeagjezen, eshte nji plak me mjekerr ndhe them une , ja kpusin nja 3 kalamoj direkte prasi , ju hyfte nbythe i them une ? mqiten perjasht edhe u dogja me televizonin ?

Kam qen si qingj pija dy nena.
nje qe mbaj mend kam pas loz shume doktorash me komshiet ??

Back
Lartë