Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nuk me preke jo?Kur edhe Almighty e thot! Weeee do përfundoj në ferr ?
Opssss tema e gabuar ??
Pak diku të preka! Po? Thuaj po ???Nuk me preke jo?
Nuk qenka dite per mua , qe te derdh lot??
Me bind, nuk dua te them nje po me pendese??Pak diku të preka! Po? Thuaj po ???
Bindja qëndron te vetë nofka jote ? je i mëshirshëm, ai që fal dhe jep shanse të dyta ????Me bind, nuk dua te them nje po me pendese??
Beso tek une dhe do te fal ringjalljen shpirterore dhe nje shans te trete??Bindja qëndron te vetë nofka jote ? je i mëshirshëm, ai që fal dhe jep shanse të dyta ????
Gjithmone nis nje dite e re?
Ditë e re , nafakë e re ??Gjithmone nis nje dite e re?
Ca eshte nafaka, se qesha kot me duket?Ditë e re , nafakë e re ??
Shprehje populloreCa eshte nafaka, se qesha kot me duket?
Aha , nuk jam mbajtur ndonjihere per nafake te mire?Shprehje popullore
Fatit i thonë nëse nuk gabohem ?
Njihemi gjë ?Aha , nuk jam mbajtur ndonjihere per nafake te mire?
Jam i zoti??
Kthehu tek une , pendimi eshte falje?Njihemi gjë ?
Ka kohë që nuk jam falur as lutur as kam rënë në gjunjë ?
Me sa e lexoj veten dhe ty, me ty po flas. Ku në hamam të kthehem më shumë? ????Kthehu tek une , pendimi eshte falje?
Kthehu ne besim e kisha fjalen, lere hamamin?Me sa e lexoj veten dhe ty, me ty po flas. Ku në hamam të kthehem më shumë? ????
Besimin e rëmbeu shpresa dhe humbi rrugëve për t’u kthyer te kutia e Pandorës ?Kthehu ne besim e kisha fjalen, lere hamamin?
I shkreti Besim , femer e rrembeu dhe femer e burgosi?Besimin e rëmbeu shpresa dhe humbi rrugëve për t’u kthyer te kutia e Pandorës ?
Ka një shkronjë gabim te emri. Do duhej të ishte Bekim ?I shkreti Besim , femer e rrembeu dhe femer e burgosi?