Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vere xhezven ne zjarr se erdha.@Qatipi a do vish per kaffe?
Po hajde se gati eshte shoqeruar me nje kocke cokollade!Vere xhezven ne zjarr se erdha.
Valixhet gati per Gjermani@Kiddo ca do bejm sot![]()
Ca qenka kjo kocke cokollate?Po hajde se gati eshte shoqeruar me nje kocke cokollade!![]()
Jo per Ty, vetem per mua ishte! Po te tregova ashtu kot!Ca qenka kjo kocke cokollate?
Me kocka e shoqeroni kafen ju andej a?
Do kthehet e kjo shum shpejt
E pressimDo kthehet e kjo shum shpejt
Rruga vaj dhe jeta mjaltValixhet gati per Gjermani![]()
Po mire se dhe une per cka ishte pyeta de.Jo per Ty, vetem per mua ishte! Po te tregova ashtu kot!![]()
Do me marri malli shumeRruga vaj dhe jeta mjalt
Lumturohu shpetove nga ferri![]()
Per ke?Do me marri malli shume![]()
Per shoqerin me shume,sepse e di qe si kto qe kam ktu qe jam rritur si kam atjePer ke?
Do behet mirePer shoqerin me shume,sepse e di qe si kto qe kam ktu qe jam rritur si kam atje
nuk kthehet ajo koh mo mbrap kena dit mu knaq shkurt e shqip se skishmi telefona xhepi kur vishe prej ks thojshe pritum aty edhe pse u vonojshe me orThua, em mungo ai vend vAllahi ishin koherat e arta kur benim kerrdi interrneti pupupupupu
patjeter qe po leje at ku pe jep kafen mos ik prej temesMe 071 te fillon eeee![]()
Fiksnuk kthehet ajo koh mo mbrap kena dit mu knaq shkurt e shqip se skishmi telefona xhepi kur vishe prej ks thojshe pritum aty edhe pse u vonojshe me or
patjeter qe po leje at ku pe jep kafen mos ik prej temes![]()