Ke romantikaPo bejme kokoshka..
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ke romantikaPo bejme kokoshka..
![]()
Pse ore të dukem gjë mulli misri unë tyE nxen gjumi ato, vi tbi kallamoqa une tjere![]()
Ncuk sduPse ore të dukem gjë mulli misri unë ty. Ngopem me aq . Sdua të tjerë jo . Flm ty . Shiko nga kojshija mos do ..
![]()
Mos rri kot …po mbushe çiften se do ta rrëmbejnë gruan sa tju zërë gjumiUne s'jam hiç! @Dea s i pjell truri te vjedhim arat e tjereve...![]()
Merr kallashin te rafti, e po erdhi njeri pa trokitur futja naj bresheri. Hajde flejme tashi.Mos rri kot …po mbushe çiften se do ta rrëmbejnë gruan sa tju zërë gjumi![]()
Erdha erdha .. sa të laj dhëmbët , të lëshoj qenin , të ushqej macen , të mbush lavatriçen . Të mbush lavastoviljen , e ca punë te vogla .. mos u merzit se erdha vrapMerr kallashin te rafti, e po erdhi njeri pa trokitur futja naj bresheri. Hajde flejme tashi.![]()
Edhe t'thash vonohesh ti joErdha erdha .. sa të laj dhëmbët , të lëshoj qenin , të ushqej macen , të mbush lavatriçen . Të mbush lavastoviljen , e ca punë te vogla .. mos u merzit se erdha vrap![]()
Po na pret ajo neve@Alexandra ec moj shoqe merre burrin se spo i rrihet vetëm![]()
Kë “neve “ ?Po na pret ajo neve![]()
tmerr tmerrKetu , larg qoft! Asnje, asnjehere, kurre!
Tmerr i pa pare, lere fare!tmerr tmerr![]()
Mu dhe ty de, berti le t'qiron kallamoqaKë “neve “ ?
Do vijmë unë e Berti nesër për darkë nga ju ?![]()
![]()
Nate me kallamoqa ku ka ma romantikePo ca nate romantike! Keta ngelen tu kerku shale grash perdite , askush ste jep mirebesim![]()