Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ju ka ngel llafi ?O korcare o hic fare thone
Jojo duhet te jet vertetJu ka ngel llafi ?
He mi se dhe ti the Dibraaa ?. Ku ka goca tbukra dibra? ???Lat koqen e namit lat ????
Cdo vend,apo qytet ka vajza te bukura.
Zoti si ka krijuar te gjithe yjeee dhe si ka ndar me qytete apo fshat. Cdo kush ka bukurine e vet kot ju tashi.
E brava bella me ne fund mo?Lat koqen e namit lat ????
Zoti si ka krijuar te gjithe yjeee dhe si ka ndar me qytete apo fshat. Cdo kush ka bukurine e vet kot ju tashi.
Ka qen e vogel atehere bela ?He mi se dhe ti the Dibraaa ?. Ku ka goca tbukra dibra? ???
Po ca me thon kur ju e bot zinxhir gjithe qytetet e Shqiperise. Me ka ren rasti dikur nji her kam pas shku ne nje fshat shume po shume te thelle te shqiperise. Dhe jam cudit me gjinin femerore,ishin yjeeee gjitjashtu edhe djemte.He mi se dhe ti the Dibraaa ?. Ku ka goca tbukra dibra? ???
T`lumt ???Durresi?
Jugu i ka Jugojore ?Jugu
E njifnin sapunin te pakten? Me se lahrshin?Po ca me thon kur ju e bot zinxhir gjithe qytetet e Shqiperise. Me ka ren rasti dikur nji her kam pas shku ne nje fshat shume po shume te thelle te shqiperise. Dhe jam cudit me gjinin femerore,ishin yjeeee gjitjashtu edhe djemte.
Ndaj bukuria existon ne cdo vend.
Mire nam po pse koqen e namit se kuptoj !Lat koqen e namit lat ????
M cave kallashin!Jugu i ka Jugojore ?
Kemi rezerve sa t dush edhe pjese kembimi!M cave kallashin!