• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cili mund te jete reagimi i prinderve tuaj neqoftse prezantoni ne shpi një te dashur me ngjyrë ?

Anasjelltas si? Me fol zezaket per nje t bardh?

Po pra pse është rracizëm kur permendet fjala zezak ku dihet që njerëzit me ngjyrë të tillë perceptohen, si Suedezët janë shumë të bardhë ose të tjerë të kombësisë janë më pak të bardhë..

Pa shaka
Te gjithe kemi racizem brenda nesh
Si shtet me shtet, edhe qytet me fshat, edhe i bardh i zi, e lloj lloj.
Kshuqe e leht sdo jet!

Jane shume te thjeshta gjerat ...jeta eshte e personit dhe lidhet e jeton me ate qe ndjen pa dallim ngjyre e pa dallim feje
Sa bukur ke fol por jo të gjithë prinderit e pranojnë….?

Sa bukur ke fol por jo të gjithë prinderit e pranojnë….?

Me lejo te te them jeta eshte e imja .....( Te te them nje rast motra ime eshte e martuar me katolik rraca ime eshte ortodokse ...e kur babo ishte pak kondra i tha motra e para do jetoj une me te ...dhe. Dyta kur u martuaat ju nuk na pyetet ) keshtu nuk pyes asnje

Me lejo te te them jeta eshte e imja .....( Te te them nje rast motra ime eshte e martuar me katolik rraca ime eshte ortodokse ...e kur babo ishte pak kondra i tha motra e para do jetoj une me te ...dhe. Dyta kur u martuaat ju nuk na pyetet ) keshtu nuk pyes asnje
Në një familje patriarkale si e imja nëse i kthej këtë përgjigje s’do më flasin kurrë. Ke të drejtë zemër është jeta jonë por ndonjëherë dhe prindërit gabojnë. Nuk mbetet asgjë veçse t’i pranoj. InshAllah pranojnë mashkullin që do zgjedh ?

Në një familje patriarkale si e imja nëse i kthej këtë përgjigje s’do më flasin kurrë. Ke të drejtë zemër është jeta jonë por ndonjëherë dhe prindërit gabojnë. Nuk mbetet asgjë veçse t’i pranoj. InshAllah pranojnë mashkullin që do zgjedh ?

S'kam pyetur asnjehere e as do pyes per ate qe me do ❤️

Pra familja juaj eshte duke ngrenë darken. Ti futesh ne shpi dhe thua jam lidhur me kte gocen/djalin (zezake/zezak) dhe kemi vendosur te martohemi. Cfar reagimi prisni nga prinderit ?
Flliqia mu ne mendje 🤪

E para fare punes sme ka len mua mendje akoma se e them gjithmon qe jam rraciste,po te me ler mendja ndoshta ata do thon he me e uruar aty te vajten syt por sdo ke pengojn.
Aman ska shanse larg qoft e di qe rri pa burre une e ne rruge si shof dot

Back
Lartë