Anasjelltas si? Me fol zezaket per nje t bardh?
Po pra pse është rracizëm kur permendet fjala zezak ku dihet që njerëzit me ngjyrë të tillë perceptohen, si Suedezët janë shumë të bardhë ose të tjerë të kombësisë janë më pak të bardhë..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Anasjelltas si? Me fol zezaket per nje t bardh?
NvaretPa shaka
Te gjithe kemi racizem brenda nesh
Si shtet me shtet, edhe qytet me fshat, edhe i bardh i zi, e lloj lloj.
Kshuqe e leht sdo jet!
Sa bukur ke fol por jo të gjithë prinderit e pranojnë….?Jane shume te thjeshta gjerat ...jeta eshte e personit dhe lidhet e jeton me ate qe ndjen pa dallim ngjyre e pa dallim feje
Sa bukur ke fol por jo të gjithë prinderit e pranojnë….?
Në një familje patriarkale si e imja nëse i kthej këtë përgjigje s’do më flasin kurrë. Ke të drejtë zemër është jeta jonë por ndonjëherë dhe prindërit gabojnë. Nuk mbetet asgjë veçse t’i pranoj. InshAllah pranojnë mashkullin që do zgjedh ?Me lejo te te them jeta eshte e imja .....( Te te them nje rast motra ime eshte e martuar me katolik rraca ime eshte ortodokse ...e kur babo ishte pak kondra i tha motra e para do jetoj une me te ...dhe. Dyta kur u martuaat ju nuk na pyetet ) keshtu nuk pyes asnje
Në një familje patriarkale si e imja nëse i kthej këtë përgjigje s’do më flasin kurrë. Ke të drejtë zemër është jeta jonë por ndonjëherë dhe prindërit gabojnë. Nuk mbetet asgjë veçse t’i pranoj. InshAllah pranojnë mashkullin që do zgjedh ?
Flliqia mu ne mendjePra familja juaj eshte duke ngrenë darken. Ti futesh ne shpi dhe thua jam lidhur me kte gocen/djalin (zezake/zezak) dhe kemi vendosur te martohemi. Cfar reagimi prisni nga prinderit ?