• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cili ka qenë viti më i suksesshëm për forumin?

VITI ME I SUKSESSHEM

• 2017

Votimi: 4 11.4%
  • 2018

Votimi: 1 2.9%
  • 2019

Votimi: 5 14.3%
  • 2020

Votimi: 25 71.4%

• Gjithsej votues
    35
Fatkeqesisht ne ate kohe as ti ske pas mend po ska gjo, rendesi ka qe ke vu men tani. ?

Me disa njerez do duhet te sillesh sic sillen.
I kam provuar te gjitha menyrat e tjera. Kur u mbush kupa u derdh ?

Me disa njerez do duhet te sillesh sic sillen.
I kam provuar te gjitha menyrat e tjera. Kur u mbush kupa u derdh ?
Nejse se realisht nuk ja vle me ju kthy atyre muhabeteve.
Tashi je bo cun i mire po prape rren veten me ate dashurine e re qe gjasme po vjen. Fakti qe ke bere ban Milon nuk do te thote se fitove @Rrelse. :p

E forta eshte beri staff nje shoqen e vete. Kur vi tani e gjej qe ajo e shan e i thote Dulla.

Lol

Shoqa ime ajo? Ate e shtova se ma kerkuan ta shtoj. Brenda nates e hoqa prap se nuk respektoi kufinjte.

Back
Lartë