• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cili ka qenë viti më i suksesshëm për forumin?

VITI ME I SUKSESSHEM

• 2017

Votimi: 4 11.4%
  • 2018

Votimi: 1 2.9%
  • 2019

Votimi: 5 14.3%
  • 2020

Votimi: 25 71.4%

• Gjithsej votues
    35
2021. Sepse do jete bukur kur do te acarojm pak tifozet e flakta te Interit kur AC Milan te fitoj kampionatin... :p

Do ju bej te qani! Do ua nxij jeten. Sidomos ato qe bejn sikur marrin vesh nga futbolli... Do e bej @Rrelse te thote "trofeu s'ka rendesi... rendesi ka menyra e lojes, vlerat e klubit, etj" dhe pastaj ta braktisi fare Interin dhe te behet tifoze me Arsenalin.

2020 kur hyra une, se u rraha me te gjithe ???
E tani kur e kujtoj qesh me vete dhe them te hengert dheri kur sboje haber nga forumi e boje interesanten me libra dhe shkrime, gje e cila askujt nuk i interesonte?
"Ketu donin lojna"
Dhe une mendoja se isha ne fb me shoqerine time????????
Hajde mendje hajde, kot nuk thone mendja eshte gje e madhe, por eksperienca te zhvillon dhe pse hyrja ketu ishte nje gabim per mua!
Por njekohesisht ishte edhe nje mesim qe duhej?

Do ju bej te qani! Do ua nxij jeten. Sidomos ato qe bejn sikur marrin vesh nga futbolli... Do e bej @Rrelse te thote "trofeu s'ka rendesi... rendesi ka menyra e lojes, vlerat e klubit, etj" dhe pastaj ta braktisi fare Interin dhe te behet tifoze me Arsenalin.
Ah, vdes për " topçinjtë " unë??

Me ca je ti ??
Se aty e shoh personin me ke flas
Se dukeni qe inter si afroheni

Back
Lartë