Sa mir do ishte të shaja njëher ? ? Kaq di unë Yyyyttttt ???? bëj shaka ?për të gjykuar na duhen shembuj.. pa hajt më shaj një her nga loçka e shpirtit![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa mir do ishte të shaja njëher ? ? Kaq di unë Yyyyttttt ???? bëj shaka ?për të gjykuar na duhen shembuj.. pa hajt më shaj një her nga loçka e shpirtit![]()
![]()
Ne e marim vete titullin o ? im se nuk kemi frike nga flaket ???Thuji llait kte mi jo mu. Un isha akull @Dielli ndau rrezet e tij me mua e me beri si veten .??????
Nashti doni ? amo doni shiii ?
ju duhet tna jepni titullin e dsshuris o motraa .???
? ?Sa mir do ishte të shaja njëher ? ? Kaq di unë Yyyyttttt ???? bëj shaka ?
Ta thash ty mi,se ti ja thu omël e omël rrushi ???? prisni dhe pak për titullin????Thuji llait kte mi jo mu. Un isha akull @Dielli ndau rrezet e tij me mua e me beri si veten .??????
Nashti doni ? amo doni shiii ?
ju duhet tna jepni titullin e dsshuris o motraa .???
Flaket tona jan shembellture e bukurise, miresise, respektit, mirekuptimit dhe dashurise mos flasim per ngrohjen e shpirtrave te ngrire.?Ne e marim vete titullin o ? im se nuk kemi frike nga flaket ???
E kemi mare ????Ta thash ty mi,se ti ja thu omël e omël rrushi ???? prisni dhe pak për titullin????
Ke bere hudhra qe ti mbash afer se mos na marrin mesysh?Flaket tona jan shembellture e bukurise, miresise, respektit, mirekuptimit dhe dashurise mos flasim per ngrohjen e shpirtrave te ngrire.??
Derisa kjo te vazhdoje e thé mire titulli Eshte brenda ??
A thua rrezikojm ne kte aspekt @Dielli im? ??Ke bere hudhra qe ti mbash afer se mos na marrin mesysh?
? ? ?? ? ?
Dhe jo vetem o zjarri im ? ? ? ? ? ?A thua rrezikojm ne kte aspekt @Dielli im? ??
Qe dmth ? Duhet te qaj 5 min apo te leshoj ??? ti largoj nga netedy ? ?Dhe jo vetem o zjarri im ? ? ? ? ? ?
Perse te qash?Qe dmth ? Duhet te qaj 5 min apo te leshoj ??? ti largoj nga netedy ? ?
Sepse je perfect ?Skam naj ves te keq!
Nuk kam Pse qaj sepse Edhe sikur te nxjerr lot ti me do me mbeshtetesh ne gjoksin tend te zjarrt e lotet do iknin si shpejtesia e eres ??????Perse te qash?
Mbaje bubulakun dhe flaken tende rreth ne te dyve e mos ta ndjeje per as gje o ? ? ? ? e![]()

Kraharori im do te behet mbreteria jote e lotet do te avullojne kur rrezet e mia te te mbashtjellin e te te tregojne se pikerisht aty ti ke folezen tende zjarri im ti. ?Nuk kam Pse qaj sepse Edhe sikur te nxjerr lot ti me do me mbeshtetesh ne gjoksin tend te zjarrt e lotet do iknin si shpejtesia e eres ??????View attachment 136235
Lumturia ime
Jeta îme
@Dielli im![]()
Derisa jam ne krahet e tua un ndjehem mbretereshe. Sepse ti ma ben boten me ngjyra Edhe ne momentet kur un e shoh bardh e zi o @Dielli im .Kraharori im do te behet mbreteria jote e lotet do te avullojne kur rrezet e mia te te mbashtjellin e te te tregojne se pikerisht aty ti ke folezen tende zjarri im ti. ?? ?
Ja te te them se mall kam per ty.
![]()