Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti Ke dhe një tjetër talent qesh gjithmonë ?Vallaj qenke si un! Un knaqem krejt tu fjet??
Edhe kte e bej! Se cme vjen per te qeshur ashu kot se di??po kam prap un po hee ??Ti Ke dhe një tjetër talent qesh gjithmonë ?
Nga shtepia botuese Dituria na shkruan ?Unë mendova se do gjeja ndonjë me talent të përbashkët me mua, për të bërë ndonjë bashkëpunim, por fatkeqësisht jo ?
Unë jam lexuese e mirë dhe e rregullt por nuk e kam pasjon shkrimin fatkeqësisht.Nga shtepia botuese Dituria na shkruan ?
Akademiket s'ndodhen ketu
Mos ke talent vallezimin,se ne koreografi kam pas prof koreografe me emer.
Ne katun beheshim valltare te gjithe ne kalamojt![]()
Te mirepres te tema e libraveUnë jam lexuese e mirë dhe e rregullt por nuk e kam pasjon shkrimin fatkeqësisht.
Dhe nëse e keni vënë re më shumë kam ndarë me ju citime që më kanë pëlqyer se sa shkrime të mijat.
Tashmë e kam arritur fazën që të pranoj atë që jam dhe për ato dhunti që kam.
Se cilat janë talentet po e lë sekret ?
Patjetër, nëse ka interes për ju ?Te mirepres te tema e librave
duke na shkruar mbresat.
Me kenaqesi do te lexoj.
Me duhet te pranoj qe kam kohe qe s'shfletoj faqe libri.
Po deshe faqe interneti
shkri talent![]()
dil njeher nga cati se na myten me ban shajn me t par e te mram pastaj t japin ban pa asnje arsye nese sje ma aty ok nese je mos le te ofendojn njerzQëndisja ?????
ok tryrrryyy ca ke?Me Fak Ndjenja?