• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cili është personi i parë ku drejtoheni nëse keni nevojë për para?

Kam leke sa me duhen dhe nuk kam kerkuar kurre leke askujt, gjithmone mjaftohem?

Bohem si fakir e shtri doren nrrug e them fal 100 lek soti tdhont shnet ose noi dashnor apo dashnore tmir sipas rastit dmth?
Lagjen do të ngrej nga gjumi????????

Sa për temën ,deri më sot ja kam dalë vet,por në qoftëse më duhet ,vetëm vëllait

E kush me shume se nena te ndihmon per cdo gje jo vec lek . Eshte e vetmja person ne kete bote qe te do me mir se veten , e Ben gjithcka per ty . Nenat jane bekim

Dihet qe atyre qe nuk te vene edhe litarin ne fyt .. pra familjes & shoqerise se ngushte.

Dikur qe nuk isha n pune edhe e vogel Babit, tani i drejtohem Bankes ?

Back
Lartë