Ishalla nuk do jete celos do me ler te hyj ne forum?Provoje e na thuaj.Këtu jemi dhe kto 100 vjetë që na kanë ngelur ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ishalla nuk do jete celos do me ler te hyj ne forum?Provoje e na thuaj.Këtu jemi dhe kto 100 vjetë që na kanë ngelur ?
Studioje përpara ti...ose bëja të qartë,më para ndahem nga ty se braktis forumin?Ishalla nuk do jete celos do me ler te hyj ne forum?
Ti a do me marr gru apo skllave ?kushti par mos me pas internet dhe me ik larg me shpi se ja vjedh komshis kodin?
jo sdu te rri pa buk ?Ti a do me marr gru apo skllave ?
Ta gjejm njeher pastaj bojm pakte, se na iku rinia dem???Studioje përpara ti...ose bëja të qartë,më para ndahem nga ty se braktis forumin?
un i ri jam me 22 e pak?Ta gjejm njeher pastaj bojm pakte, se na iku rinia dem???
Gjeje pra,mos rri në forum ?Ta gjejm njeher pastaj bojm pakte, se na iku rinia dem???
Je i logel per mua ateher ?un i ri jam me 22 e pak?
Ne kerkim e siper jemi?Gjeje pra,mos rri në forum ?
ta disha nuk rrejta?Je i logel per mua ateher ?
Ne kerkim e siper jemi?
E pra kjo me ben te bje ne dyshime ?Jo re çne? fillimi ësht i bukur ,më von fillon horrori ?????
Sa të ikin dyshimet duro dhe pak,se aty do e kesh filmin trillër të jetës?ske nga shkon do sdo do e shikosh dhe përjetosh?????E pra kjo me ben te bje ne dyshime ?
duket qe je beqare,, se vec sex pa pushim nuk bohet kur je i martum,,,,Bon thekth paputhim?
Lol ?? me meso ndonje sekret rreth martesesSa të ikin dyshimet duro dhe pak,se aty do e kesh filmin trillër të jetës?ske nga shkon do sdo do e shikosh dhe përjetosh?????
E kam.thënë në shaka e sipërduket qe je beqare,, se vec sex pa pushim nuk bohet kur je i martum,,,,
Ne mezi bojn iher 6 muj kur kemi 2 vjet me 1 te dashur ,, e jo mo me ate qe te bohet si shoqe!!!
Per temen: Martesa esht dicka e bukur qe vetem disa te perzgjedhur ktu ne tok do e ken fatin ta shijojn!!!
Pse u bëre gati për martesën ????Lol ?? me meso ndonje sekret rreth marteses
Cne une martes ?Pse u bëre gati për martesën ????
Ti je djal i zgjuar dhe nuk pret nga të tjerët të të flasin rreth martesës ???
Po thash mos të ka trullosur dielli dhe ti ka bër kaçurrel mënd????Cne une martes ?
Veç ti me turullos mua?Po thash mos të ka trullosur dielli dhe ti ka bër kaçurrel mënd????