• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cili eshte libri i fundit qe keni lexuar ose jeni duke lexuar ?

TinkerBell

Anetar i ri
ANETAR ✓
LV
0

IMG_1645901910090.png

Para pak kohësh kam lexuar, Norwegian Wood nga Haruki Murakami... shumë i bukur, si gjithmonë Murakami nuk zhgënjen :)

Po ju ?

Last edited by a moderator:
E kam mbyllur me "Dhe malet oshetine" prej disa muajsh dhe skam kohe apo nerva te perqendrohem ne lexime te gjata :)

I fundit ka qene para nje viti e pak..ashtu siç citoje dhe parafolesi,kur nuk je i qete dhe i ngeshem nuk mund te perqendrohesh dot.Behet fjale per Tuneli i Ernesto Sabato :)

Mos u trishto - Aid el Kharni.. nje liber per c'do shpirt me doze pesimizmi brenda..

Libri është një nga gjërat më të mira, kur je i mërzitur, kur bota të duket sikur po përmbyset e ti nuk gjen një vend të përshtatshëm për veten, kur njerëzit nuk të kuptojnë, kur rreth teje sheh injorancë mbi kufirin e normales, kur nuk di si ta luftosh atë, kur gjithçka që ke brenda vetes nuk arrin ta shprehësh, kur bota dhe jeta vë në provë durimin tënd, ja streha që ai të ofron!
Libri është dituri, ngrohtësi, aventurë, qetësi shpirtërore, ëndërrim.

Ps: libri i fundit eshte Pele. Futbollisti me i madh i koherave.

Vendosa te hap kte teme per te marr idee te reja mbi libra te ndryshem. Bashk me ndonje koment personal nese keni apo jo.

Unë personalisht sapo mbarova së lexuari “Luftë dhe Paqe” nga Lev Tolstoj. Mendoj se ja vlen çdo fjale ta lexosh, ësht nga ata librat qe nuk i parashikon dot se çfare ndodh nga kapitulli ne kapitull. :)

E kam lexuar qe ne kohe te lashta, rikthimi po me ben te rijetoj nje etape te se shkuares.....

Kam e libra te tjere, bibloteka ime permban llojshmeri librash, po aq e une brenda vetes.... :)

Back
Lartë