• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cili është komplimenti më i bukur që ju kanë bërë?

I sugjerova dikuj para pak ditesh te regjistrohet ktu .Po i tregoja qe ka tema te bukura e kalohet koha kendshem me njerez te mire ...

Ma ktheu ...jam i bindur qe sdo me duket asnje forum me i bukur se shoqeria jote ?‍♀️
(mu duk kompliment e vecante )

Gjithsesi uroj te regjistrohet te ndryshoje mendim ??‍♀️

Qeka cun dmth ,dhe me nuk u rregjistru ska problem ?
I sugjerova dikuj para pak ditesh te regjistrohet ktu .Po i tregoja qe ka tema te bukura e kalohet koha kendshem me njerez te mire ...

Ma ktheu ...jam i bindur qe sdo me duket asnje forum me i bukur se shoqeria jote ?‍♀️
(mu duk kompliment e vecante )

Gjithsesi uroj te regjistrohet te ndryshoje mendim ??‍♀️

Ia kam bo per her te fundit @Mignonne se kam perdor najher ke asnji vajz e ksaja ia thash…
Yje nuk zbres nga qielli se mjafton 1 qe eshte ne tok edhe ajo je ti
Kshu e kam them me sa mbaj mend ??

Jo une e kisha per ushqim per rrush e kishe ti ?
Për kte që thashë unë e kishe ti dhe pikë.
Sta mba e më nxjerr mua para?

Ia kam bo per her te fundit @Mignonne se kam perdor najher ke asnji vajz e ksaja ia thash…
Yje nuk zbres nga qielli se mjafton 1 qe eshte ne tok edhe ajo je ti
Kshu e kam them me sa mbaj mend ??
E vertet eshte ??? nuk mund ta mohoj ka qen nje kompliment shume i bukur dhe faleminderit serisht.?

Back
Lartë