• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cili është heroi im?

Sigurisht prinderit e mi! Une nk i ndaj dot i dua qe te dy ne menyrat e tyre!
Ata kane plotesuar pjesen e 'puzzles' me te rendesishme te jetes time!
E jane gjithmone aty kur une kam nevoje per ta! Te vetmit qe duan qe ti te jesh me i mire se ata!
Flm Zotit qe i kemi te forte e te shendetshem!

Gjyshi im, kur isha e vogel rrija shume pas tij.
Me tregonte histori qe me beheshin mesim per jeten.
Nuk e di se cfare do jepja te me puthte tek koka e te me thoshte te kam baba cuce te mire?❣️
Mu kujtua fjala bërzafe. Mos u boj berzafe me thoshte se isha si cun harram.
Eh, gjyshi im, fryma e shpirtit tim?????

Babi im!
Ai eshte nje person qe mua me njeh ne nje shikim!
Dhe kemi gjithmone ndjesi per nj tj, kur jam keq i dal ne enderr dhe anasjellta!
Eshte MUZA ime!
Vdes tia degjoj aromen te qafa.. dhe sa her e percjell kujdesem ta mbaj shume gjate nocken te qafa e tij sps me merr malli shumee per te!

Babi im ce me dha kulture dhe edukate, dhe pse isha pak kohe me te sepse ma vran barbaret Serb ?

Nena ime me rriti me mundi dhe sakrifice,

Vllai im i madhi me 16 vjet u be ikone ule UÇK-s i cili beri operacionet me te fuqishme ndaj četnikeve Serb Grupi Shigjeta operoi ne me zonen e Pashtrikut

Vellai im i 2-ti, adriatiku i cili feston te henen dtl me 14 shkurt, me largoi nga njerzt te cilet me rrethonin per interes.

Vellai i vogel nuk me lejoi te vdisja e pse kishte 8 vite kur un u plagosa morra 4 plumba nga četniket Serb ai me terhoqi duke me ngrehur mbi 3 km dhe ja ku jam sot i fuqishem si shkemb!

Me falni per ndjesine!

Back
Lartë