• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cili është gabimi më i madh që keni bërë?

Bubulina

?
Kontributor
LV
0

?Tja nis un??
Gabimi me I madh qe jam pendu me sakt.....Esht qe I kam bo ni loje ni shoqje....Per ni shoqe tjeter
Isha e detyruar se kishte nis tma Shante mas shpine e knej bojte si e mir :(

?Tja nis un??
Gabimi me I madh qe jam pendu me sakt.....Esht qe I kam bo ni loje ni shoqje....Per ni shoqe tjeter
Isha e detyruar se kishte nis tma Shante mas shpine e knej bojte si e mir :(

Njerez me dy ftyra.... mire ja ke ba

Gabime bejm gjith por me i madhi
Qe besova tek dikush dikur e diku?
Zhgenjimi i pare ??? Mos u merzit..... edhe une kam shume probleme sidomos kur ja besoj zemren ndonjeres....... offfff ma....

gabimi me i madhe qe kam bere eshte qe nuk kam vra dike kur mu dha mundesia hhahahha shaka .gabime bejme gjithnje por me i madhi qe une kam bere eshte qe nuk u bera doktoreshe .e tani e vuaj kete pjese qe nuk zgjodha te vazhdoja mjekesin ???

gabimi me i madhe qe kam bere eshte qe nuk kam vra dike kur mu dha mundesia hhahahha shaka .gabime bejme gjithnje por me i madhi qe une kam bere eshte qe nuk u bera doktoreshe .e tani e vuaj kete pjese qe nuk zgjodha te vazhdoja mjekesin ???
Po te jesh ne shqiperi mos te mbetet shume fiksim

gabimi im eshte se disa personave qe sduhet ju jap cik me teper rendesi sec duhet dhe vjen nje moment qe fillon zhgenjimi sepse ata ne piken me te dobet te godasin

Back
Lartë