Hallall të qoftë ?ahhh se dijaaa qe kishte njoni ktu lol
ma bo hallall![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hallall të qoftë ?ahhh se dijaaa qe kishte njoni ktu lol
ma bo hallall![]()
flm flmHallall të qoftë ?
Qa ke?flm flm![]()
hahahhahaa hic moj ... paskam shtyp gabim ate emojin aty lolQa ke?
Thashë se u mërzite ?hahahhahaa hic moj ... paskam shtyp gabim ate emojin aty lol![]()
hahahahaa qyqq pse moj ?? hahaha .. po te ngacmoja icik moj heeeeeeThashë se u mërzite ?
Shif si e kthen pllakën ?hahahahaa qyqq pse moj ?? hahaha .. po te ngacmoja icik moj heeeeee![]()
po normal moj ... pseee mos mendon qe jam nga ata tipa qe them qe jom i zgjut eee hahahhahah ... snuk joo ... un jom budavaaaShif si e kthen pllakën ?
Kush t'ka thonë ty se je budava??po normal moj ... pseee mos mendon qe jam nga ata tipa qe them qe jom i zgjut eee hahahhahah ... snuk joo ... un jom budavaaathjesht doja te ngacmoja pak tyjaaa , me dit kush qeka ky njoni
![]()
vet riii e themKush t'ka thonë ty se je budava??
??vet riii e them... un jom nga ata tipa qe me mir them qe jam budavaa sesa te them qe jom i zgjut
![]()
O dhaq shkove posht
Njerezit e zgjuar, marrin maksimumin e mundshem duke dhene minimumin e domosdoshem...
Flm ?@buza ??
Asgjo ydho ??Flm ?