• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cili eshte anetari me i zgjuar ne forum?

Unë e di që s'jam, e kush është kam disa kandidat në mendje po i vëzhgoj me bisht të syrit si maçok ?

Ne fakt eshte me mire te jesh i lumtur ne budallikun tend se sa te jesh i lumtur ne zgjuartesine e tjereve :-D
Me plasi mua per zgjuarsine e te tjereve... jam shume here me mire kshu, budalla dhe i lumtur .... s ka as shpenzime keshtu ??

Me plasi mua per zgjuarsine e te tjereve... jam shume here me mire kshu, budalla dhe i lumtur .... s ka as shpenzime keshtu ??
Boll mo mo se nuk me ke len me zorr ne barkut nga e???

Me jep dhe mua cik nga ai budalleku jot se mua me lodhi kjo zgjuarsia nuk e dua me ????
Vlla , jeta eshte biznes ... me jep pazarin tend , pastaj do shoh a ja vlen ta shes budallallikun. Kane ardhur kohe te veshtira , cdo gje paguhet ?

Ata qe une preferoj te lexoj neper postime dhe pelqej neper komente!
Disa kur kam kohe hyj edhe ne arkiva ti lexoj shkrimet e bukura qe kane postuar.
Mbi gjithcka uroj qe gjithkush te jete e ndjehet mire me veten, se cmendojne tjeret ketu nuk ka rendesi, po hic!

Back
Lartë