• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cili do te kishte qene emri juaj tjeter?

Aqif, imagjonoj kur zemrat virtuale me therrasin me embelsi: zemer, shpirt, o Qifja im ti.???

Mua me pelqen emri im,sdo doja ta nderroja kurre,por kur kam lindur ,mamasi sime ju dha nje mendim ne spital qe te quesha Shpetime ???‍♀️.

Kusherira ime ka pasur qef emrin (Emirjeta).
Kur me kane rregjistruar nuk kane mbajtur mend emrin dhe ma kane vendosur (Jetmira).
Gjithsesi eshte emri i bukur edhe ky qe kam,dikur se pelqeja por tani me pelqen.

Do quhesha Irena por dikush tjeter u tregua me e shpejt dhe vodhi emrin tim duke me bere nder me emrin qe tani kam.

Besoj se kam emer te bukur dhe nuk me eshte dashur te mendoja qe te kisha emer me te bukur se njeriun se ben emri te bukur por shpirti i tije.

Back
Lartë